perjantai 16. tammikuuta 2009

Dior Homme SS09
Ja lisää kevään kamppiksia... Dior Hommen kampanjan on kuvannut itse Karl Lagerfeld. Karl on ollut aina suuri Dior Homme fani. Kun hän muutamia vuosia sitten pudotti huomattavasti painoaan, hän sanoi haastatteluissa syyksi halun mahtua Dior Hommen kapealinjaisiin vaatteisiin.
Kris Van Assche on ottanut onnistuneesti Hedi Slimanen paikan pääsuunnittelijana. Hedi keskittyy nykyään lähinnä valokuvaukseen. Pidän kokoelmasta ja näytöksestä. Musasta vastaa tietysti Justice. Ainakin nuo aurinkolasit ovat kevään pakollinen hankinta. Nyt täytyisi vain päättää minkä värisenä.
Alla videoina aluksi näytös ja sitten kooste sovituksista.


2 kommenttia:

stellagee kirjoitti...

dior hommen androgyyni ote on mun mielestä ehkä hiukan miehistynyt slimanen lähtön jälkeen, mutta silti tällainen daami löytää aina jotain kuolattavaa, esim. tuo reikäinen valkoinen neule/pitkähihainen teeppis?

ja slimmi pukuhan mun on dior hommelta pitänyt saada siitä asti, kun näin kuvan heidän myyjättärestään sartorialistin sivuilla: täydellisen sliipattu.

mv kirjoitti...

Ne rupesivat jossain vaiheessa tekemään myös nollakokoja kun naiset ostivat Hommea niin paljon. Pitää kyllä olla tosi hoikka ja tissitön. Mutta hyvältä näyttää.
Haluaisin kanssa puvun, mutta ei ole koskaan aleissa tärpännyt. Ehkä sit kun menen naimisiin. Yksi puvuntakki kyllä löytyy ja se istuu kuin hansikas. Ihanaa!