sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Intercoiffure meets SKT

Intercoffure on kansainvälinen kampaajien järjestö jossa on 3000 jäsentä 50 eri maan jäsenjärjestöissä. Järjestön tehtävänä on yhdistää alan huippuja eri maista ja auttaa heitä verkostoitumaan keskenään. Jäseneksi pääsee yleensä kutsuttuna. Suomessa jäseniä on vain muutama kymmentä.
Kun SKT-GROUP halusi uudet hääkampauskuvat keväälle 09, oli Intercoiffure luonteva yhteistyökumppani. Ideana oli että Intercoiffuren kampausmestarit tekevät nutturat, me hoidamme kaikki järjestelyt. Kevyenä teemana kuville oli Hollywood. Hiuksiin haluttiin glamouria, mutta kaupallisesti toteutettuna. Työvälineenä hiuksissa olivat Joicon loistavat tuotteet.
Ja kun tehdään morsiamia, tarvitaan myös mekkoja. Kuvat stailasi Kirsi Nisonen, joka ylitti itsensä. Hääpuvut olivat uskomattoman kauniita, moderneja, mutta silti naisellisen romanttisia. Pukuja oli keräilty ympäri kylää, niitä oli Stilissimasta, Valkoisesta Elefantista ja Kirsin omasta kokoelmasta. Kengät olivat tietysti Minna Parikan. Kukat sidottiin Andantessa.
Kuvaus meni helposti. Morsiamet olivat kauniita ja helppoja kuvattavia. Kaikki morsiamme löysimme Brandista, kuvaajana oli Paavo Lehtonen. Kuvat tullaan julkaisemaan virallisesti vasta keväämmällä, mutta laitoin jo jotain räpsyjä nähtäväksi.

Ei kommentteja: