keskiviikko 14. tammikuuta 2009

last.fm

Helpotuksena liikkeen musapulmiin on ollut brittiläinen nettiradio last.fm. Radion idea on mukavan simppeli: kirjoitat vain haluamasi artistin tai bändin nimen, ja radio alkaa soittamaan sitä ja samanhenkistä musaa. Vekotin on yllättävän fiksu ja toimiva. Plussaa on että kanavalla ei ole mainoksia. Myös äänenlaatu on hyvä ja kestää kuuntelun isommassakin tilassa ilman suhinaa. Äänenvoimakkuus tosin vaihtelee välillä, mikä lasketaan pieneksi miinukseksi.
Mutta toimii silti. Kanavan kautta voi myös löytää uusia bändejä josta ei ole kuullutkaan. Me ollaan nyt testailtu kanavan rajoja ja se on tuntenut kummasti melkein kaiken mitä ollaan siihen syötetty. Prinsessa Stephanie ja meidän iskän suosikki tangoprinssi vuosien takaa olivat tosin liikaa. Muuten kanavalta löytyy kaikkea jopa pienemmistä elektro-bändeistä suomalaisiin humppatähtiin.

2 kommenttia:

Kennu kirjoitti...

Samantapainen palvelu: http://www.spotify.com/

mv kirjoitti...

Kiitoksia! Täytyy testailla heti tänään. Ennen mä käytin sitä Pandoraa, ennenkuin se meni kiinni tekijänoikeuksien takia. Last.fm on hyvä, mutta muutaman tunnin jälkeen monet kanavista rupeavat toistamaan itseään...