maanantai 12. tammikuuta 2009

Viisuhuumaa

Euroviisut starttasivat taas Tampereelta ensimmäisellä karsinnalla. Seuraavaa Suomen edustajaa etsitään monimutkaisella neljän karsinnan systeemillä, joka ratkeaa lauantaina 31.1. pidettävässä finaalissa. Erityisen jännittäviksi tämän vuoden viisut tekee se, että ne pidetään Moskovassa. Luvassa on kaikkien aikojen spektaakkeli kun venäjä pääsee näyttämään mahtinsa. Budjetti onkin tuplat siihen mitä esimerkiksi Suomi käytti euroviisuihin 2007.
Ensimmäisessä karsinnassa oli neljä osanottajaa: Kwan, Riikka, Tapani Kansa ja Tiara. Olin mukana laittamassa Marikon hiuksia kisakuntoon. Kokemus oli kieltämättä hauska. Tunnelma Tampereen Tohlopissa oli koko päivän rento, ja porukka kivaa. Ainoan jännitteen toi omituisesti käyttäytyvä Tapani Kansa. Toisaalta pikku diivailusta tuli mukaan suuren maailman meininkiä. Temppuilu kannatti, sillä Tapani pääsi jatkoon. Koko karsinnan voi katsoa Ylen nettisivuilta. Kansan osuus löytyy kätsästi Youtubesta.
Koska kyseessä oli Kwan, muutimme Marikon lookkia hiukan rokimmaksi soolo-projektissa nähdystä. Hiukset saivat olla sotkuiset ja isot, mutta niin että ne ovat kuitenkin naiselliset ja seksikkäät. Hyvä apu pohjalle löytyi TIGI:n uudesta Foxy Curls Spraysta. Siitä on tullut uusi suosikkituotteeni jota tungen joka paikkaan. Se tekee hiuksista tuuheat ja hieman tahmaiset, täydellinen seaspray fiilis. Hiukset tupeerattiin kauttaaltaan ja kiharrettiin, mutta vain tyvestä. Jätin latvoja monissa kohdin suoraksi, mikä teki hiuksesta sotkuisemman näköisen. Lopuksi Hard Head -lakkaa ja pikkuisen Head Rush -kiiltoa. Tärkeää oli myös että hius jäi liikkuvaksi.
Marikon mieletön mekko oli uniikki House of Björnbergiltä. House of Björnberg on Emelie Björnbergin suunnittelema mallisto, jota hän myy omassa putiikissaan Tehtaankadulla. Tappokorkkarit oli YSL:n.
Lopullinen finaali 31.1. vedetään samalla lookilla. Ja tarkoitus olisi voittaa!
Muistakaa äänestää Kwania...

Greenroomissa fiilistelemässä

Superlakkausta ja sit vielä tupeeraus


3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tapsa perhana, toi vetohan oli oikeestaan aika hyvä. Poikki poikki, hahaaa!
Mariko on upea, ootte hyvä tiimi.

Tuun hakemaan ton Tigin pöyhöttimen - se puuttuu multa vielä. Tahtoo tukan joka on isompi ku mun perse.

Puss! ;)

Hanna

mv kirjoitti...

Joo, Temppu selkeästi toimi, sillä Tapsa sai eniten ääniä. Ja ihailtava pokka. Mutta katastrofi olisi ollut melkoinen siellä Moskovassa...
Ja suihke on aivan mahtava, tahmaa tukan massiiviseksi, ja sopii laiskallekin. Hyvä kaikkeen rutisteluun, puristeluun ja sotkuihin. Ihan klassiseen föönaukseen voi olla tosin turhankin napakka.

stellagee kirjoitti...

henk.koht. muaa risoi tapsan asenne ja olin lähes satavarma, ettei se pure suomalaisyleisöönkään. liiallinen itsevarmuus ja ylimielisyys kun on noin yleensä täällä pannassa. mutta erehdyin...

mietinkin muuten, mistä marikon mekko oli kotoisin. emelien vaatteita voisi näkyä enemmänkin, ne ovat niin kauniita ja työn jälki upeaa.