sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Diesel VIP Evening

TIGI-kouluttaja Riikka esittelee tuotteita
Diesel järjesti bloggaajille suunnatun erikoisillan. Paikalle oli kutsuttu muotibloggaajia ympäri Suomen. Ohjelmassa oli pieni muotinäytös, musaa, tarjoilua ja tietysti shoppausta! TIGI oli mukana touhuissa. Paikalla oli mahdollisuus tutustua TIGI:n tuotteisiin, ja kaikki jostka shoppasivat yli 50 eurolla saivat kaupan päälle TIGI:n tuotteen. Tottakai myös näytöksen meikit ja hiukset tehtiin TIGI:llä
Näytöksessä esiteltiin jo myynnissä olevaa kevät- ja kevämallistoa. Tämä oli tosi jees, sillä kaikki nähdyt vaatteet olivat myös heti ostettavissa. Näytöksen tyylistä vastasi Dieselin Vesa Kemppainen. Näytöksessä oli kevyt fiftari-teema, josta tuli inspikset myös hiuksiin ja meikkeihin. Paitsi että ne vedettiin sitten vielä kunnolla överiksi. Eli näyttävää, mutta näyttävää.
Hiuksiin tein kaikki pohjat kreppailemalla, että sain aikaan kunnon takkurakenteen. Sitten vain kasailin erilaisia hökötyksiä. Pitäen kuitenkin hiukan 50-lukua ja Amy Winehousea mielessä. Ja tärkeää oli saada reilusti kokoa. Vanha kunnon kreppipohja on kyllä kätsä, koska hiuksista tulee ihanaa höttö-massaa josta voi tehdä mitä vain. Kreppailun alle käytin TIGI:n Catwalkin Fashionista Spritz & Shine -suihketta. Kampaukset kasattiin Bed Head:in Hard Head -lakalla.
Meikit olivat myös aika mielettömät. Inspiraationa oli myös se Amy Winehouse, mutta toteutus oli vielä rajumpi. Meikeistä vastasi Piia Hiltunen TIGI:n meikeillä. Jotta niihin saatiin kunnolla kokoa, Piia peitti aluksi kaikkien mallien omat kulmat, ja piirsi uudet ylemmäksi otsaan. Vanha drag-kikka. Malleille tehtiin myös Amy-henkiset linerit, mutta mustan sijaan eri väreillä. Jos saan parempia kuvia meikeistä, laitan niitä myöhemmin tänne.
Mutta hyvä ilta, eli kiitos Diesel. Viimeisemä mausteena oli tietysti musa, josta vastasi kaupungin muodikkain dj-kaksikko eli stylisti Henna Koskinen & suunnittelija Daniel Palillo.
Lisää bileistä aika monissa blogeissa kuten: Outrageous Outings, Paras aika vuodesta, Silver, Auroran Henkarit, Sharon & Marielas Suff...
Kuvat sekä omia, että Nina Pitkäsen ottamia.








3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei olis tosi kiva kuulla, että miten noi kolmanneks alimman kuvan mustat hiukset on toteutettu? Tosi upeet! :)

Vesa Peräkylä kirjoitti...

Hei noista rastakuitu hiuksistahan tuli todella hyvat.

Paljon hienommat mita olin ees kuvitellu.

Jee me likey!

mv kirjoitti...

En mä sitten käyttänytkään niitä ostamiani kuituja, paitsi Janikan ponnariin. Kreppauksella sai mallien omatkin hiukset niin rastalle...
Hiukset kasattiin aika simppelisti. Toi Amy-henkinen tötterö tehtiin kreppaamalla aluksi mallin kaikki hiukset. Näin niistä saatiin helposti muokattava massa. Aloitin kampauksen kasaamisen kiinnittämällä kruunulle valkin. Tämän jälkeen kampasin pääliosan hiukset valkin yli taakse ja kiinnitin ne pinneillä. Seuraavaksi harjasin sivuhiukset pehmeällä harjalla taaksepäin, ja kiinnitin vuorostaan ne muiden hiusten päälle. Ja näin koko setti valmis.
Kreppaukseen meni aikaa ja hermot, kaikki muu oli helppoa.