sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Palace Kämp Day Spa

Jokainen herrasmies aloittaa viikonlopun kasvohoidolla. Tai no, voisi aloittaa jos joku tarjoaisi. Sain syksyllä syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Palace Kämp Day Spa:han. Koska lahja oli ihanan pisteliäältä ystävältäni, se oikeutti "kasvojenkohotus" -hoitoon.

En ollut aiemmin käynyt Kämpin Day Spa:ssa. Kokemus oli kaikin puolin hyvä. Tietysti jo nimi velvoittaa että kaiken pitää kohdallaan. Olen aimmin käynyt Helsinki Day Spa:ssa sekä Escape Day Spa:ssa. Kämp kuitenkin voitti molemmat ylivoimaisesti. Paikka on siisti ja tyylikäs yksityiskohtia myöten. Hoitola sijaitsee Kämpin korttelissa kahdeksannessa kerroksessa. Samoissa tiloissa on myös pieni kuntosali.

Kaikkien hoitoihin sisältyy myös sauna- ja rentoutusosaston käyttö. Eli paikalle kannattaa mennä vaikka puoli tuntia ennen hoitoa, niin pääsee vähäksi aikaa rentoutumaan vaikka höyrysaunaan. Koko paikka on unisex, eli kaikkialla hiippaillaan aina kylpytakki tai pyyhe päällä. Pukkarista jokainen saa oman takit ja tohvelit käyntinsä ajaksi.

Itse hoito oli mieletön! Siitä kuuluu kiitos hyös hoitajalleni Lauralle, jolla oli erittäin varmat, mutta pehmeät otteet. Inhoan kaikkea haparointia ja hipsutusta. Aluksi kasvot kuorittiin ja sen jälkeen niihin laitettiin erilaisia naamioita ja kollageenilappuja. Koko setti kesti noin tunnin. Olin koko sen ajan jossain miellyttävässä unenomaisessa tilassa. Kun hoito oli ohi, iho näytti kirkkaalta ja raikkaalta.

Kokemus oli niin hyvä että aion mennä toistekin. Ainoa miinus tuli siitä iänikuisesta aasialaishenkisestä "rentoutus" -musasta joka aina soi joka paikassa. Eikö jo voisi keksiä jotain muuta.

1 kommentti:

Petronella kirjoitti...

Oi vau, näyttää kyllä mielttömältä paikalta. Meiltä koulusta oli joku ryhmä päässyt tutustumiskäynnillekin ja olen ikuisesti katkera, etten itse päässyt.

Koheniko kasvosi nyt sitten huomattavasti näillä kollageeni lapuilla? ;)