torstai 26. maaliskuuta 2009

LOVE

Yksi kevään kiinnostavimmista ja kohutuimmista lehtijulkaisuista oli "LOVE" -lehden ensimmäinen numero. Aiemmin "POP" -lehdessä kannuksensa ansainnut Katie Grand sai unelmatarjouksenVogue:takin kustantavalta Condé Nast Publications:ilta. Hän sai tehdä minkälaisen lehden itse haluaa. Ja näin syntyi "LOVE".

"LOVE" on vaikuttava ensimmäiseksi numeroksi. Lehteen on haalittu kaikki nimekkäimmät tekijät. Alun contributors-lista on kuin muodin kuka on kukin. Lehteen on saatu myös mainokset kaikilta parhailta muotitaloilta. Eli odotukset ovat suuret.

Lehden idea itsessään on yksinkertainen. Siihen on listattu asioita ja ilmiöitä joita tekijät rakastavat. Simppeliä ja jotenkin söpöä. Lehti ilmestyy vain kahdesti vuodessa, mikä on varmasti hyvä, sillä niin ahneesti on jo ekaan numeroon tungettu kaikkea trendikästä. Tiiviimmällä tahdilla aiheet voisivat loppua kesken.

Kansikuva herättää varmasti jokaisen huomion. Siinä nakuilee loistavan Gossip:in solisti Beth Ditto. Beth:istä lisää kuvia lehden sisäsivuilla.

"LOVE" kannattaa ostaa lehtikokoelmiin jos se tulee jossain vastaan. Itse ostin omani Lontoosta huokeaan viiden punnan hintaa. Jos et löydä lehteä, voit seurailla sen LOVE-blogia, jota päivitetään kiitettävän tiiviisti.

Love.

3 kommenttia:

stellagee kirjoitti...

beth ditto on mun ykkösidoli, no kidding! mun täytyy saada tuo käsiini, kiitos tästä.

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Tilaiskohan ne sitä Akateemiseen.... ?

mv kirjoitti...

Juoruja! LOVE-kuulemma tullut Stockalle, eli kannattaa hakea. Emn tiedä kyllä hintaa. Tuskin mikään paha, kun Lontoossa oli vain sen 5 puntaa.
Uudessa britti-Graziassa oli muuten kanssa hehkutus Beth Dittosta. Se oli valloittanut Pariisin muotiviikot. Hyvä Beth!