maanantai 16. maaliskuuta 2009

TIGI COLOUR LAUNCH Photo Shoot


Kuva yllä: Paavo Lehtonen, kaikki muut mun omia räpsyjä
Viime viikonloppuna Helsingissä järjestettiin hiusalan Hair Open -messut. Tapahtuma on vain ammattilaisille, ja siellä on messuosastojen lisäksi mös suuret kilpailut ja näytöksiä. SKT-GROUP:illa oli tänä vuonna messuilla vain pieni ständi, ja pääosa toiminnastamme järjestettiin omissa toimitiloissamme Kontulassa. Tilaa piisaa, sillä saman katon alla on varasto, toimistot ja uusi hieno koulutustila. Meillä oli ohjelmassa ammattilaisten avoimet ovet, mikä tarkoitti ruokatarjoilua, tarjouksia, koulutuksia ja tuote-esittelyitä, artisteja ja kaljaa. Eli meillä oli melkein omat messut.
Sunnuntain ohjelmanumeroksi päätimme järjestää hiuskuvauksen. Julkistimme messuilla myös vuoden 2009 TIGI Photo Awards & Pinni Cover of the Year -kilpailun, joten hiuskuvaus sopi hyvin teemaan. Olemme kiertäneet saman malliporukan kanssa pitkin Suomea esittelemässä TIGI:n uutta väriä. Tyylit, vaatteet ja tietysti ne mallit olivat jo valmiiksi olemassa, joten kuvasimme saman jengin. Helppoa, kivaa ja stressitöntä. Malleista on myös tullut jo keskenään niin hyviä tuttuja, että myös se näkyi lopputuloksessa tiettynä rentoutena.
Hiukset piti tietysti värjätä ja leikata jälleen uusiksi, mutta meininki pysyi samana. Pidimme leikkaukset melko yksinkertaisina ja keskityimme väreihin. Kaikilla malleilla oli joku tietty selkeä väri. Jätimme raidat ja muut efektit pois ja keskityimme hehkuvaan kiiltoon. Kirkas sävy näyttää hyvältä kun se on selkeä ja yksinkertaisessa leikkauksessa.

Kuvaajana toimi jälleen Paavo Lehtonen, joka tulee olemaan myös yksi Photo Awardsin tuomareista. Paavo on kuvannut paljon hiuskuvia, joten hän oli myös luonteva valinta tuomariksi.
Meikeistä vastasi Piia Hiltunen, joka vastasi kaikkien mallien meikeistä myös kiertueella. Meikkeihin lisättiin kuvausta varten kuitenkin lisää värejä. Halusimme kuviin lisää kevättä ja raikkautta.
Tässä nyt joukko mun omia räpsyjä kuvauksista. Ylimpänä oleva hieno kuva tietysti Paavon ottama. Kun saan kaikki kunnon kuvat, teen niistä vielä tekstit joissa näkyy hiuksiin käytetyt sävyt. Vaatteet ovat kooste meidän malli-garderobeista.


Ei kommentteja: