maanantai 30. maaliskuuta 2009

Levyjä!


Stupido täyttää 20 vuotta ja juhlistaa taivaltaan tarjoamalla -20% kaikista levyistä. Erittäin anteliasta ja huomaavaista. Hyödynsin tarjousta kuten moni muukin, sillä koko liike oli lauantain huonosta kelistä huolimatta täynnä. Tarjous jatkuu kuitenkin lauantaihin 11.4. saakka.

En jaksanut oikein keskittyä penkomiseen, joten mukaan tarttuivat varmat elektro-poppikset: Röyksopp:in "Junior" ja Pet Shop Boys:in "Yes, Special Edition".

Röyksopp
oli taas mukavan pehmeää tunnelmointia. Mukana levyllä myös useita vierailevia vokalisteja. Suosikikseni nousi levyn kakkosbiisi, jossa laulaa loistava Robyn. Kappale "The Girl And The Robot" menee diskompaan suuntaan ja toimii hyvänä lähtöbiisinä. Varma perjantaihitti. Muu levy olikin aika rauhallista aamumusaa.

Pet Shop Boys:in levy "Yes" on uusi suosikki. Kannattaa ostaa kuitenkin Special Edition-versio, jossa on mukana miksauslevy "etc". Miksauslevyltä löytyy tosi hyviä versioita levyn biiseistä, suosikkina mahtipontinen "All Over The World". Pet Shop Boys on vaan aina niin hyvin tehtyä poppia, että sitä on ilo kuunnella kaiken keskellä. Vaikka sataisi loskaakin.

2 kommenttia:

S I L V E R kirjoitti...

"All over the world" on todella yees. Kilpailee kesävesan kesäbiisiskabassa. Kovana haastajana Röyksoppin The girl and the robot.

Näitkö muuten tän Pet Shop Boysin esiintymisen:

http://www.youtube.com/watch?v=9OAlTWrNN6o

Mukana myös all over the world..

mv kirjoitti...

Kiitoksia linkistä/vinkistä.. Käyn tutkimassa. Meillä on siis samat suosikit.