maanantai 16. maaliskuuta 2009

TIGI Photo Awards Finland 2009

TIGI Photo Awards Finland & Pinni Cover of the Year on jälleen täällä! TIGI:n valtaisan suosittu hiuskuvakilpailu avattiin taas tänä viikonloppuna. Kilpailu seurailee pääpiirteittäin samoja kaavoja kuin aiempinakin vuosina. Uutuutena on mukana miesten sarja.

Kilpailussa etsitään kaupallista, trendikästä suomalaista hiuskuvaa. Naisten sarjan voittajakuva julkaistaan Pinni-lehden kansikuvana. Miesten sarjan kuva tullaan julkaisemaan SKT GROUP:in Shop in Salon -lehden kantena. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa työskentelevät tai opiskelevat kampaajat.

Tulen varmaan palaamaan kilpailuun vielä lukuisia kertoja. Minulta voi myös kysyä kilpailuun tai arvosteluun liittyvistä sioista, joihin vastailen julkisesti täällä. Olen myös yksi kilpailun tuomareista ja ihmiset kyselevät kaikkea kilpailuun liittyvää joka tapauksessa, joten täällä julkaisen vastauksia ja vinkkejä kaikkien nähtävillä.

TIGI Photo Awards on jo nyt kasvanut Suomen suurimmaksi ja tärkeimmäksi hiusalan kilpailuksi. Kilapilu on hyvä tapa kehittää itseään tai liikettään ja saada koko alaa näkyville. Osallistuminen on helppoa. Käy rekisteröitymässä täällä, ja saat kilpailupaketin josta löydät tarkemmat ohjeet. Kilpailutyöt tulee olla perillä kilpailun järjestävällä SKT-GROUP:illa viimeistään 12.6.09. Kilpailun voittaja julkistetaan suuressa TIGI Photo Awards -gaalassa lauantaina 3.10.09.

Viime vuoden voittajatyöt löydät täältä, ja TIGI Photo Awards -tunnisteella löydät viime vuoden kirjoitteluni aiheesta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heikun keikun!
Sitä olen jo kahtena kilpaluvuonna pohtinut, että vaikka kuinka painotetaan että mallilla on oltava sama lookki molemmissa kuvissa, niin taas kerran voitti sellainen työ jossa vaatteita oltiin vaihdettu kuvien välillä. Miksei tuomaristo huomaa näitä ja rokota niistä. Itsekin kun olen kilpaillut niin tulee sellainen olo, että no kiva, ei niitä ohjeita niin tarkaan näköjään tarvitsekaan katsoa...vaiko?

mv kirjoitti...

Seuraamme sääntöjä toki tarkkaan. Tuosta vaatejutusta tuli kyllä aika paljon palautetta, mutta vaatteita vaihtaneet saivat miinuspisteitä! Jep, huomioimme sääntörikkomukset ja meillä oli jotain ulkokuvia ja kuvia joissa vaatteita vaihdettiin joille annoimme miinuksia. Eli ne eivät ratkaisseet kenenkään sijoitusta.
Vaatteiden vaihto-sääntö tuli mukaan koska muuten saattoi olla todella räikeitä lookin vaihdoksia, jotka hankaloittivat arvostelua. Kun vaatteet ovat samat molemmissa kuvissa tuomarointi on helpompaa. Oli ongelma jos toisessa kuvassa mallilla oli todella hyvä tyyli ja toisessa karsea. Joku yksittäinen korvis tai pikkujutun vaihto meiltä saattaa toki jäädä huomaamatta, mutta ne ei varmasti tuo voittoa kenellekään.

Anonyymi kirjoitti...

Halkean jännityksestä :) Tuleekohan kuvat jo tunnin päästä kun vuorokausi vaihtuu vaiko vasta aamulla/aamupäivällä?