maanantai 16. maaliskuuta 2009

Hoxton Hotel

Kävimme taas TIGI Licensed Educator -porukalla kääntämässä Lontoossa. Tahti oli aika kova, joten ylimääräiseen hörhöilyyn ei jäänyt paljoa aikaa. Lähdimme keskiviikkoaamuna, ja paluu oli jo perjantai-iltana. Koska kurssipäivämme ovat pitkiä ja intensiivisiä, iltaisin ei jaksa enää paljon mitään. Sen vuoksi halusimme tällä kertaa asua tapahtumien keskellä, eli Itä-Lontoossa. Valtaosa mielenkiintoisimmista baareista, ravintoloista ja clubeista löytyy idästä. Siellä on myös paljon hyviä pikkuliikkeitä ja kadut täynnä muoti/mainos/musa yms. kiinnostavaa jengiä. Ja parhaat tyylit.
Idän ongelmana on kuitenkin heikko hotellitarjonta. Alueella ei ole paljoa hotelleja, tai ne ovat huonoja. Poikkeus on Hoxton Hotel. Konsepti on yksinkertainen mutta toimiva: design-hotelli hyvällä palvelulla, mutta järkevällä hinnalla. Hotellin sisustus on siisti ja tyylikäs ja kaikki toimii. Jopa vesi! Silti hinnat eivät ole sen kovempia kuin perus ketjuhotelleissa. Olen suositellut hotellia useille tutuilleni ja kaikki ovat pitäneet siitä. Itse en ole koskaan aiemmin päässyt asumaan Hoxton Hotelliin, sillä se on ollut aina ennen täyteen buukattu.
Hotellin sijainti on täydellinen. Kun astuu ovesta ulos, joka suuntaan on jotain tekemistä. Paikkaan on myös melko hyvät kulkuyhteydet useamman eri metron kautta. Tai jos on rohkea voi ottaa busseja. Hotellin omakin ravintola on ihan ok ja aina täynnä porukkaa. Kesäisin rakennuksen keskellä on iso patio. Suosittelen!

1 kommentti:

stellagee kirjoitti...

kivaa, kun laitoit hotelli- ja ravintolavinkkiä! vaikka en lontoossa hotlaa tarvitsekaan, on mukava kuulla kokemuksista. eli muistakin kaupungeista, kiitos! :)