torstai 25. kesäkuuta 2009

Homme.fi

Uusi suomalainen miesten nettisivusto homme.fi on avautunut. Homme on hakenut tyyliinsä vaikutteita monista ruotsalaisista miesten lifestyle-lehdistä. Teemoina ovat muoti/tyyli/vapaa-aika/miesten jutut. Sivusto on selkeä ja melko tyylikäs. Sitä ei ole vielä suuremmin promottu, mutta sisältöäkään ei ole kovin paljoa. Ilmeisesti aloittelevat pikku hiljaa. Toivottavasti Homme lähtee käyntiin. Kaikille painetuille lehdillehän on täällä ikävä kyllä käynyt köpelösti. Tosin uusia yrittäjiä aina löytyy kuten viimeisimpänä äijä-energinen Splash!.
Hommeen on avautumassa myös blogit-osio, johon on tulossa ainakin Anton Helsinki -tyyliblogi. Anton on vankka preppy/dandy-tyylin kannattaja, mikä tekee blogista kiinnostavan. Chuck Bass kautta collegesportti -meininki toimii aina! Yllättävä käänne että Ralp Lauren on noussut taas niin kiinnostavaksi.

2 kommenttia:

S I L V E R kirjoitti...

Toivotaan onnea - tälläkin kertaa. Kuinkahan mones kerta sivusto yrittää nostaa pääätään.

mv kirjoitti...

Tuo on ollut pitkä projekti ja ilmeisesti tekijät on hiukan vaihdellut matkan varrella. Aika hissukseen he kuitenkin avasivat, hommasta ei ole ainakaan tullut vastaan mitään promoa.