maanantai 29. kesäkuuta 2009

Treat Me Right

Nyt kun tämä helleaalto onneksi tuntuu jatkuvan, pieni muistutus parhaasta kesäkaverista: TIGI Bed Head Treat Me Right -hiusmaskista. Kyseessä on piparminttua sisältävä tehonaamio joka hoitaa sekä hiuksia että päänahkaa. Tuote on ylellisen paksua ja voidemaista, joten se on erittäin miellyttävä käyttää. Spa-meininkiä kotikylppäriin. Naamio hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Itse suosittelisin sitä tehohoidoksi normaalikuntoisillle ja käsitellyille hiuksille.

Mahtavaksi kesätuotteeksi Treat Me Right:in tekee sen viilentävä ominaisuus. Piparminttu stimuloi verenkiertoa ja samalla virkistää päänahkaa. Auttaa sekalaisiin ongelmiin kutinasta päänahan hilseilyyn. Viilentävä vaikutus kestää vielä jonkin aikaa huuhtomisen jälkeen ja pitää olon raikkaana. Luksusta helteessä! Jos päänahka on kuitenkin niin huonossa kunnossa että se on rikki, en suosittele tuotteen käyttöä.

Sitten näitä muita ominaisuuksia... Aiemmat olivat viralliset suositukset, mutta jotenkin tämän tuotteen kanssa tyyppien luovuus on päässyt valloilleen. Paras kuulemani palaute Treat Me Right:istä on että se olisi mahtava selluliittia vastaan. Itse olen käyttänyt sitä parranajoon ja toimii ilmeisesti myös sääriin. Itselläni on ainakin aikas haastava tuo sänki, ja tämän avulla saa höyläiltyä ilman naarmuja ja ärsytystä.
Suosikkivinkkejä on myös krapulan hoito Treat me Right:illä. Jos olo on heikko, levitä naamiota kasvoille ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Älä tietenkään levitä silmiin! Huuhdo tuote pois ja kaikki paha on pyyhkiytynyt pois. Herättää samalla.
Itse käytän naamiota kuitenkin eniten auringon jälkeen. Jos olen ollut koko päivän helteessä, levitän illalla suihkussa Treat Me Right:ia koko kroppaan ja annan taas vaikuttaa hetken ennen pois huuhtomista. Viilentää ja rauhoittaa. Erityinen hitti varsinkin etelässä. Viime kesänä meillä meni neljän hengen porukalla se 750 ml ämpäri parissa viikossa. Viilentämisen lisäksi tuote rauhoittaa hetkeksi hikoilua, mikä on varsinkin välimerellä ihanaa.

2 kommenttia:

stellagee kirjoitti...

tuo on ehdottomasti mun kaikkien aikojen suosikkituote tigiltä. toimii kaikkeen piristämiseen! ja aion jatkaa käyttöä vaikka tukka onkin olematon...

mv kirjoitti...

Sopii myös kaljulle. Varsinkin auringossa porotuksen jälkeen. Aion ottaa taas reilusti mukaan kreikkaan.