keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Piikkimatto

Viimeisin villitys on nyt sitten piikkimatto. Koska mut on aina helppo ylipuhua kaikkeen, kävin hakemassa omani Fredan joogakaupasta, kun sitä oli tarpeeksi moni ylistänyt. Vekotin on siis ohkainen patja, jossa on pieniä muovisia piikkejä. Ja ne ovat oikeasti teräviä. Matolla voi istua, maata tai ihan mitä vaan, ja piikit stimuloivat verenkiertoa. Mukana olleessa ohjeessa kehuttiin laajasti maton hyvää tekeviä ominaisuuksia. Pitäisi auttaa stressiin, unettomuuteen ja moniin muihin vaivoihin.



Nyt kun olen mattoa testaillut, en kokenut ihan niin tajutonta kokemusta kuin mitä jotkut tuttuni kuvailivat. Mutta jäin kyllä silti vähän koukkuun. Kun matolla makaa, se kihelmöi aluksi hetken. Tämän jälkeen se rupeaa kuumottamaan ja mulla ainakin nousi pulssi. Esimerkiksi selkään kohoaa miellyttävä lämpö. Matolla voi löhöillä niin pitkään kuin haluaa, mutta suositus oli 15-30 minuuttia. Makoilun jälkeen tulee miellyttävän lötkö ja kieltämättä rento olo. Matto on vain aika pieni. Olen pitänyt sitä vuorotellen selän ja niskan alla. Varsinkin pitkän hässäkkäpäivän jälkeen matto rentouttaa ja rauhoittaa. Ja joku väittää netissä laihtuneensa maton avulla viisi kiloa...

2 kommenttia:

stellagee kirjoitti...

heh, mäkin haluan kokeilla!

mv kirjoitti...

Joo, mä kuulin niin monilta sekalaisilta tutuilta palopuheita ihmeitä tekevistä vaikutuksista että oli pakko ostaa. Ja matto on kyllä ollut nyt päivittäin käytössä. Iltasin ennen nukkumaan menoa ja aamulla kun herään niin löhöön sillä kännykän ekat pari torkkua. Maha ei ole kyllä hävinnyt mihinkään.