maanantai 22. kesäkuuta 2009

Suvi in Studs

Suomea kiehtonut mysteeri huippumallimme Suvi Koposen katoamisesta on ratkeamassa. Suvi on ollut lomailemassa ja palannut taas työn touhuun. Viimeisimmät kuvat bongasin iD-lehden juhlanumerosta. Kyseessä oli iD:n 300. numero, ja Suvista oli mukana useamman sivun editoria teemalla "Suvi in Studs" Hyvältä näyttää, eli ei tarvitse huolehtia.

Kukas olisi sitten se seuraava huippis?
Paparazzin riveistä nouseva Mia Friland taitaa olla vahvin seuraaja, mutta myös Brandista on nousemassa monia lupaavia tyttöjä.
Kuvat: iD Magazine


Suvi oli myös näyttävästi toukokuun Italian Voguessa. Myös tämä oli laaja useamman sivun editoria. Ja malleille se halutuin lehti. Loput kuvat löytyvät Paparazzin nettisivuilla.
Kuva: Vogue Italia.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ah Mia on niin ihana ja mukavakin kaikinpuolin. Tehty hommia yhdessä. Tulee kyllä olemaan kova nimi jossain vaiheessa! Sukunimi on muuten Friland ;)

mv kirjoitti...

Joo, Mia on upea. Ja sillä on aina loistava tyyli myös siviilissä.

Sugar Kane kirjoitti...

Jee Suvi! Noita juoruja tai Katoamiskohua lukiessa tulee sellainen olo, et suomalainen roskalehdistö (ja jotkut bloggaajat) oikein toivois, ettei sen urasta tule mitään, vaikka on jo tullut! Siis kun otsikot on tyyliin "Suvin sijoitus romahti - enää 13. halutuin malli maailmassa!" Buu moinen ankea meininki.

mv kirjoitti...

Mua kanssa huvitti/ärsytti tuo Suvin "katoamisen" vatvonta. Myös joissakin lehdissä oli jo juoruilun puolelle meneviä juttuja aiheesta.
Jotenkin Suomessa on tapana innokkaasti nostaa maailmalla menestyneet tyypit tai asiat jalustalle, ja sen jälkeen on vielä ihanampaa tipauttaa ne sieltä. Nyt tuntuu olevan meneillään hyökkäys marimekkoa vastaan.
Yksi Suomessa suosituista kohuista on aina ollut myös noi lukuisat nakuilu-skandaalit. Ehkä näistä iD:nkin kuvista saisi kesän kehnoina uutisviikkoina jotain päiviteltävää aikaiseksi. Kuvat ovat upeita ja mieluummin voisi keskittyä siihen.

S I L V E R kirjoitti...

kuolin kun näin tuon kuvan Suvista Givenchy lookissa. Nahkaa! =)