tiistai 23. kesäkuuta 2009

Via Monte Napoleone

Maanantaina salaperäinen Via Monte Napoleone avasi ovensa Helsingissä Erottajalla. Liikkeen aukeamisesta ja mahdollisesta merkkivalikoimasta oli huhuja pitkin kevättä. Ja puheet pitivät koko lailla paikkansa. Milanon kuuluisan ostoskadun mukaan nimetystä putiikista löytyy hengästyttävä valikoima. Naisille on tarjolla Dior, Lanvin ja Prada. Miestenvaatteista valikoimissa on tällä hetkellä vasta Prada. Eri merkeiltä oli myynnissä kenkiä, laukkuja, asusteita ja jopa vaatteita. Tämä on melko harvinaista, sillä yleensä huippu-brandit aloitetaan pelkillä asusteilla.

Kävin kääntämässä liikkeessä vain pikaisesti. Valikoima oli vielä alkuun melko suppea ja klassinen, mutta erityisesti Lanvin teki vaikutuksen. Syksyksi on luvassa kuulemma kaikkea uutta. Mielenkiintoista..
Via Monte Napoleone, Bulevardi 2-4/Erottajan kulma

3 kommenttia:

S I L V E R kirjoitti...

Kävin liikkeessä perjantaina. Tuli tosi outo fiilis.
Helvetin iso liike täytetty ökykalliilla tavaralla.
Liike oli ihan tyhjä ja kolme myyjää.
Taisimme ystävän kanssa tervehtiä ja hyvästellä samanaikaisesti.

mv kirjoitti...

Toivotaan silti että se starttaisi. Ehkä venäläiset turistit pelastaa.

Anonyymi kirjoitti...

Harmittaa... Kaupan tuotteiden sekaan on iskettu vanhoja tuotteita joita vielä myydään normihinnalla. Ei näyttävästi monikaan oo "tajunnu". Sama posse kun Provacante ja sekin kaatui kun vanhat tavarat myydään sesongista toiseen normihinnalla. Eihän se siinä kauaa ollukkaan. Muistuttaa aikalailla parin "kuuluisan" pikkuputiikin toimintaa bulsal lähettyvil. Onnea vaan, kuitenkin toivon kaikille uusille yrittäjille todella paljon onnea ja menestystä! Jokunen päivä saadaan varmasti Luiskan vierelle paljon komeita liikeitä.