maanantai 15. kesäkuuta 2009

TIGI Inspirational Youth

Kuva: TIGI Italy
Julkistimme keväällä opiskelijoillle suunnatun TIGI Inspirational Youth -ryhmän. Homman ideana on koota yhteen lahjakkaita ja TIGI:stä kiinnostuneita opiskelijoita ympäri Suomen. Välillä on tuntunut että emme aina tavoita kaikkia opiskelijoita, joten ajattelimme ryhmän olevan hyvä tapa. Ja opiskelijoillehan se on uskomaton mahdollisuus ponkaista eteenpäin.

Haku oli avoin kaikille aikaisintaan vuonna 2010 valmistuville kampaamoalan opiskelijoille. Ilmoittelin ryhmästä täällä blogissa ja SKT:n nettisivuilla. Lisäksi postitin aiheesta julisteita kaikkiin löytämiini kouluihin. Yhteydenpito kouluihin on muuten tehty uskomattoman vaikeaksi. Kouluja on Suomessa kymmeniä ja niillä on todella sekalaiset ja sotkuiset nettisivut. En tiedä kuinka iso osa julisteista päätyi kouluissa edes esille. Opettajat eivät ainakaan kauheasti asiasta kyselleet. Seuraavia projekteja voisi olla kehittää koulujen ja eri maahantuojien välistä yhteistyötä ja verkostoja...

Saimme kuitenkin lukuisia hakemuksia eri puolilta Suomea. Niitä tulvi meilitse ja postitse. Kiitos kaikille hakijoille! Hakuaika päättyi virallisesti viime perjantaina. Seuraavaksi on ohjelmassa kaikkien hakemusten läpi käyminen ja se vaikein asia, eli valinta. Emme ole vielä tutkineet hakemuksia sen tarkemmin, sillä päätimme lukea ne kaikki yhtä aikaa. Ja se on melkoinen homma. Nyt jo kuitenkin näkyi että hakemuksien eteen oli nähty todella paljon vaivaa. Tulemme ilmoittamaan kaikille ryhmään hakeneille sähköpostitse valinnoista. Valinnan ryhmään päässeistä tekee raati joka koostuu SKT-GROUP:in kouluttajista ja koulutusosaston työntekijöistä. Pahoittelen jo nyt että emme pysty ottamaan kaikkia mukaan, vaikka haluaisimmekin.

Ryhmään valitut pääsevät mukaan TIGI Photo Awardsiin, ja heille tullaan järjestämään koulutusta ja erilaisia tilaisuuksia tulevan lukuvuoden aikana.

Ei kommentteja: