sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Levyjä!

Ostin pitkästä aikaa läjän ihan oikeita CD-levyjä. Muistaako joku vielä nämä muoviset läpyskät. Asioin Lontoossa Rough Tradessa joka on yksi suosikkilevykaupoistani. Sieltä tarttui matkaan vaikka mitä, ja Urban Outfittersistä vielä hiukan lisää. Olin erityisen tyytyväinen sillä kaikki levyt olivat vieläpä hyviä.

Ostin varsinkin kokoelmia ja mixtapeja, sillä niiltä löytää uusia bändejä joita voi sitten kaivaa Spotifystä. Rough Tradelta tulee nykyään myös omia kokoelmia jotka rohmusin kaikki. Niitä oli esimerkiksi Counter Culture 9 ja 10, Synth wave, Indie Pop ja Psych Folk. Lisäksi ostin Cut Copyn uuden Zonoscopen josta tykkään paljon. Mukana tuli vielä tyyppien bonus-mixtape. Myös Friendly Firesiltä oli tullut Suck My Deck -miksaus ja Hercules & Love Affairilta Sidetracked. Sidetrackedistä tuli töissä suosikki. Erittäin uplifting! Viimeinen kokoelmista oli Disco Discharge. Euro Beats, joka on ihan puhdasta italoa. Ainoa vähän heikompi ostos oli Isoléen Well Spent Youth, joka jäi vaisuksi kaikkien muiden jälkeen.

Myös Urban Outfittersiltä oli tullut oma kokoelma Transmissions. Siltä löytyy pieniä kiinnostavia artisteja. Lisäksi ostin Electro Swing -kokoelman jolta löytyy ihan swingiä. Tämä on toiminut varsinkin aamuisin. Ja vikana pari megamiksausta. Eli kunnon mash-uppeja joissa on sotkettu ihan kaikkea mahdollista yhteen. Toinen on It´s The Motherfucking Remix Vol 3 ja toinen Girl Talk. Tosi hyviä molemmat, ja ainakin Girl Talk löytyi myös Spotifystä.

Ei kommentteja: