sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Perfection Redesigned

Finlandia Vodka on uudistanut kuorensa. Harri Koskisen suunnittelema pullo julkaistiin lehdistölle Helsingissä torstai-iltana. Myönnän että olen usein ennakkoluuloinen uudistusten suhteen, mutta täytyy sanoa että uusi pullo on kovin tyylikäs. Se tuntui saavan hyväksynnän myös lanseerauksen yleisöltä. Pullosta tuli mieleen hieman sulanut jää. Tämä teema näkyi myös screeneillä pyörineessä mainoksessa ja kuvissa. Esillä oli myös uusia Klaus haapaniemen Finlandialle tekemiä kuvituksia.

Lanseeraustilaisuus oli järjestetty VR vanhassa makasiinissa Pasilassa. Paikalla oli toimittajia ja yhteistyökumppaneita ympäri maailman. Suomalaiset taisivat olla vähemmistönä.
Tarjolla oli tietysti sitä itseään, eli Finlandiaa kaikissa mahdollisissa muodoissa. Itse olin eniten kiinnostunut menuista jotka oli rakennettu Finlandian ympärille. Tarjolla oli erilaisia pieniä annoksia, ja niihin aina liittyi joku oma drinkki. Finlandiahan on tehnyt paljon yhteistyötä esimerkiksi Sara La Fountainin kanssa.

Drink responsibly oli mulle illan teemana ja karkasin paikalta ennen kuin meno villiintyi. Ilta oli silti oikein mainio. Uudistunut Finlandia myynnissä kevään aikana.