lauantai 12. helmikuuta 2011

Marikulma avautui

Keskiviikkona vietettiin Espalla Marimekon uuden lippulaivan avajaisia. Marikulmaksi ristitty liike avautui Kämp Gallerian kulmaan, entisen Cafe Strindbergin tiloihin.

Kaksikerroksinen valoisa ja värikäs liike huokui Marimekkoa. Inspiraatiota liikkeen suunnitteluun on etsitty vanhojen kuvien avulla ensimmäisistä Armi Ratian aikaisista sisustuksista. Remontti on onnistunut. Aiemmin Marimekon liikkeet ovat olleet enemmän vaateliikkeitä joihin on heitelty myös sisustustavaraa. Nyt oli rakennettu selkeästi konseptiliike, jossa eri tuoteryhmät vaatteista sisustukseen ovat tasa-arvoisesti esillä. Konsepti toimii varmasti kansainvälisestikin.

Avajaisissa oli oli kiva ja rento tunnelma mitä oli etsittykin. Myöhästyin Kirsti Paakkasen puheesta, mutta sain vielä laskiaispullaa. Kirkkaat värit saivat ihmiset hyvälle tuulelle vaikka ulkona paukkui pakkanen. Mukaan vieraat saivat goodie bagin sijaan pehmeät tyynyt. Mukavaa!
Kuvat: Marimekko

1 kommentti:

Mii kirjoitti...

Oli kyllä kivannäkönen liike. Ja ne tyynyt :p. Mä sain mun kaverin omankin niin sain samantien vähän piristystä kämpän sisustukseen. Väkeä oli kyllä välillä niin paljon ettei löytänyt itseänkään sen tungoksen keskeltä..