tiistai 8. helmikuuta 2011

SKT Academy SS11

SKT Academyn kevään 2011 koulutuskalenteri hiusalan ammattilaisille on julkaistu. Kuvituksena kevään kokoelma ColourPop jonka kuvasimme viime syksynä. Kokoelman nimi viittaa hiusten, meikkien ja koko tyylin värikkyyteen.

Hiuksissa nähdään paljon erityisesti punasavyjä, mutta kirkkaat vivahteet palaavat muutenkin värikartalle. Tärkeää kevän väreissä on kiilto joka saa sävyt hehkumaan.

Kokoelmassa on runsaasti lyhyitä hiuksia jotka ovat taas ajankohtaisia. Leikkauksissa on pohjalla selkeät muodot jotka muodostavat vahvan rakenteen. Painopisteet ovat enemmän hiusten sivuilla.

Viimeistelyissä haetaan runsasta volyymiä, mutta hiuksia ei nosteta pystyyn. Kihara on aina hyvä vaihtoehto kevään hiuksiin. Vaikka hiuksia viimeistellään jälleen enemmän, lopputulokseen halutaan jättää myös luonnollisuutta.

Hiukset: Kristel Tamm, Jukka Tikkinen, Mikko Vainio - SKT Academy
Meikit: Piia Hiltunen TIGI Bed Head Make Up

2 kommenttia:

Roosa.K kirjoitti...

http://3.bp.blogspot.com/_2nAsxjJklJ8/TVJWuzAItuI/AAAAAAAAAbI/0-GnWdoAuwY/s640/Kuva-242.jpg haluutko keksiä mitä ihmettä teen hiuksilleni! :D

mv kirjoitti...

No ei toi nyt mun mielestä niin pahalta näytä. Mutta jos et koskaan ole oikeasti ollut kampaajalla, suosittelen ainakin pientä siistintää. Helpottaa arkea. Parikin senttiä tekee jo ihmeitä.
Ja jos käytät säännöllisesti erilaisia rautoja, hiuksia pitää myös hoitaa kunnolla. Aina rautojen alle joku lämpösuoja.