lauantai 12. helmikuuta 2011

Synttärikilpailu

Pintaa-blogin synttäreiden kunniaksi on tietysti myös kilpailu. Halusin palkinnon jossa on näköä ja kimalletta ja valitsin Corioliksen Gold Leopard Special Edition -muotoiluraudan. Corioliss on ollut hiustarvikkeissa tämän talven hitti. Muotoiluraudat, kiharatikut ja harjat ovat olleet ylivoimaisia kaikessa käytössä. Ja kivaa on myös että niistä on saatavilla kaikenlaisia spessu-versioita.

Koska vaatimoattomuus ei kaunista, valitsin palkinnoksi prameimman raudan mitä löytyy. Näyttävään rasiaan pakatun Coriolis C3 muotoiluraudan lapojen pinnat on tehty titaanista. Siinä on lämmönsäätö, negatiivinen ionivaraus, turvakatkaisu ja joustavat lavat. Kullanvärisen raudan pinnassa on leopardikuviointi, mille olen vieläkin vähän heikkona. Pakettiin kuuluu myös lämpösuojamatto. Setin arvo on noin 199 euroa.

Kisaan osallistuminen on helppoa ja kaikille avointa. Jätä kommenttiboksiin tai meilitse osoitteeseen info.pintaa@gmail.com jotain palautetta tai vaikka kysymys. Teemana on tietysti Pintaa kolme vuotta. Kaikkien 20.2. mennessä kommentoiden kesken arvotaan yksi Corioliss-rauta. Jos osallistut kommentoimalla, laitathan mukaan nimen tai nimimerkin jonka avulla sinut voi tunnistaa mahdollisen voiton sattuessa kohdalle. Onnea kaikille osanottajille!

32 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea kolmesta vuodesta!
Ja palautteena kiitokset aktiivisesti päivittyvästä ja mielenkiinoteisesta blogista, toivottavasti jatkat vielä ainakin seuraavatkin kolme vuotta hyvän blogin pitämistä!

Heidi kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle!

Olen seuraillut blogiasi aktiivisesti vasta reilun vuoden, mutta jokainen postauksesi tuo hymyn huulille. :) Toivon sinulle paljon paljon postausintoa ja blogille paljon paljon jatkoa.

Mii kirjoitti...

Onnea kolmevuotiaalle!
Minä haluaisin vaan sanoa että kiitos että jaksat pitää tätä blogia vaikka varmasti muitakin kiireitä elämässä riittää ihan tarpeeksi (:. Mielelläni seuraavatkin vuodet lukisin kuulumisia Tigiltä ja sinulta.

Aurinkoista viikonloppua!
-Mirka-

Kata M. kirjoitti...

Onnittelut kolmivuotiaalle! Itse tosin löysin blogin vasta hetki sitten, mutta olen innokkaana käynyt lukemassa vanhoja postauksia.

Onkohan TIGI Bead Head Superstar Blow Dry Lotion jäämässä pois? Onko tilalle mahdollisesti tulossa/tullut jokin uusi tuote? Volyymia tuova tuote föönaukseen(pää alaspäin) olisi hakusessa.

Mawi's way kirjoitti...

paljon onnea blogin synttäreiden johdosta!

stellagee kirjoitti...

aijaijai, leopardia!

kuten olen livenäkin sanonut, tykkään kovasti sun asupostauksista, niitä lisää, kiitos. onnea ja menestystä, uusi ulkoasu on huipputyylikäs!

Sofia kirjoitti...

Onnea! Todella mielenkiintoinen blogi, olen seurannut jo jonkin aikaa :)

Sara kirjoitti...

Mäkin olen seurannut Pintaa jo melko pitkään, en ole huomannutkaan, että jo näin pitkään on vierähtänyt! Onnea 3-vuotiaalle blogille :)

aboyfrombrighton kirjoitti...

kiitos huippu bloggauksista ja toivotaan että saadaan lukee niitä vielä monia lisää!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea nyt vielä toistamiseen !

Olisi kiva jos tekisit postauksen omista suosikkiblogeistasi..

Janina kirjoitti...

Paljon onnea 3-vuotiaalle Pintaa-blogille! :)

Itse olen roikkunut menossa mukana noin vuoden päivät! Hyvä & mielenkiintoinen blogi! :)

Kysymys: Mitä lämpösuoja-tuotetta suosittelisit pitkille hiuksille?

sofia kirjoitti...

Kiitos blogista, olen seuraillut sitä jo jonkun aikaa! Peukut asukuvista, sulla on loistava pukeutumistyyli.

Ja onnea 3-vuotiaalle! :)

-sofiahaha

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos blogista!!! Oon seuraillut sitä jo pitkään vaikken ole aiemmin kommentoinut. Toiveena lisää asupostauksia ja juttuu sun tyylistä.

Valtteri

mv kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! Tässä jo väliin jotain vastauksia..

Mirka - Tulen jatkamaan TIGI uutisointia, tänä keväänä on taas paljon uutta luvasssa.

Kata - Seuraavaksi Bed Head tulee uudistamaan muotoilu- ja viimeistelytuotteet. Projekti on kuitenkin vielä työn alla. Kaikki tuotteet eivät jää pois, vaan moniin suosikkeihin saattaa tulla vain pakkausuudistus tai pieniä parannuksia. Eri teknologiat kehittyvät koko ajan eteenpäin ja niitä halutaan hyödyntää tuotteissa. Superstar Blow Dry Lotionin kohtalosta mulla ei ole tarkkaa tietoa, mutta ei se ole ainakaan hetkeen mihinkään häviämässä. Itse olen käyttänyt föönauksessa tällä hetkellä paljon Catwalkin Root Boostia joka tuuheuttaa toi voimakkaasti.

Pete - Postaus omista suosikkiblogeista on ollut suunnitteilla. Ne tosin vaihtelee koko ajan niin paljon. Olen myös miettinyt että pitäisi kerätä samalle listalle suomalaiset miesbloggarit. Niitä kaikkia seurailen. Suakin.

Janina - Parin viime viikon aikana olen tehnyt tosi monta kuvausta kevättä varten Corioliksen Glamour Wand kiharatikulla. Ja tietysti käyttänyt lämpösuojia. Vaihtoehtoja on paljon. TIGI:stä toimii hyvin esimerkiksi aiemmin mainittu Superstarin Blowdry Lotion. Usein laitan rautojen alle vielä lisäksi Bed Headin Head Rush kiiltosuihketta. Se antaa lisäsuojaa ja auttaa rautoja luistamaan.
Yksissä kuvauksissa käytin Sensciense-sarjaa ja heiltä löytyi Thermal Design -suihke josta tykkäsin kovasti.
Käytän melkein päivittäin myös Alternan tuotteita jotka ovat kaikki todella suojaavia.

Stella, Sofia, Valtteri - Kiitos, olen nyt lisäillyt asupostauksia. Homma kyllä vielä hakee muotoaan. Olen yleensä vähän arka olemaan itse kameran edessä. Mutta tulen jatkaan linjaa. Vaatteet on aina ollut mun ykkösharrastus ja menee jo melkein keräilyn puolelle...

Roosa.K kirjoitti...

Paljon onnea vielä toisen kerran, ei muuta ku jatka vaan samaan malliin :)
ja kiitos aina pienistä vinkeistä!

Janina kirjoitti...

Kiitos paljon! Kirjoitan nuo ylös ja lähden kauppaan metsästelemään... :P Tuo kiiltosuihke iteltä jo löytyykin.. :>

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut kolmivuotisesta. Pädikän ihmeellisyyksiä täällä samalla testailen. Hyvältä näyttää omilla sivuillasi. - Maddis

Sugar Kane kirjoitti...

Onnittelut vielä uudemman kerran! Stellageen tavoin toivon aina vaan lisää postauksia omista asuistasi, tyylisi inspiroi ja ihastuttaa.

Leopardikuvioinen suoristusrauta sopisi ah niin ihanasti kylpyhuoneeseeni, onhan mulla jo leopardikuvioinen ripsiväriputkilo - sekä VASARA. :)

inke kirjoitti...

Onnittelut kolmevuotiaalle! Mun mielestä jatkat samaa linjaa vaan - tukka-asia sekä ns. yleinen fashion kiinnostaa aina, mutta erityisesti omia asujasi katselisi mieluusti enemmänkin :)

kaisa kirjoitti...

Hyvä Mikko ja onnea blogille. Lisää tietysti kaipaan kuvia SINUSTA ja sun aina uusistaupeista asuista! Myös matkoilta lisää tunnelmia ja kuvia.
Hyvää ystävänpäivää! Kaisa :D

Tiia kirjoitti...

Onnea 3 vuotiaalle!
Ja hyvää ystävänpäivää!
-Mukana kisassa :)

Tomi kirjoitti...

Vielä yhdet myöhästyneet onnittelut!

Asukuvia katselisi mieluusti useamminkin, kuten moni on täällä jo kommentoinut. Muuten kiitokset inspiroivasta blogista!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kolmevuotiaalle blogille ja erityiskiitos hyvistä musavinkeistä!

Nelliina kirjoitti...

Onnea Mikko ja 3vee Pintaa!! Sun blogia on aina yhtä kiva lukea, etenkin kun oot livenäkin niin piristävä :) todellisuus kohtaa blogin.

Ja voi grauh tuota rautaa, leopardikuosinarkkarille varsinaista karkkia :D

Jenniemi kirjoitti...

Kiitos mahtavasta blogista! Tätä on ilo seurata (: Tykkään, että blogissa on useita erilaisia ja eri aiheisia postauksia. Keet it going!

Unknown kirjoitti...

Mahtava blogi! Tykkään eritoteen asukuvista, ne on jotenkin niin inspiroivia! Onneksi olkoon 3-vuodesta :)

-Dessa

sereket kirjoitti...

graalgh! mikä rauta, aivan upea! Tiedätkö, missä kampaamoissa Tampereella voisi saada upean colourpop-tukan? Himoan sitä osanssia ja kultaa, ripauksella pinkkiä.
Lumikko.

sanna kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa tässä blogissa ja lisäsin heti kirjanmerkkeihin.Tietenkin oli pakko osallistua myös kilpailuun. Jonkinlaisessa kolmenkympin kriisissä kasvattelen tukkaani ja suoristusrauta on ilmeisesti siinä projektissa paras assari. Toistaiseksi wc- pöntön kansi, porkkanat ja talvitakki ovat olleet ostoslistalla tärkeämpinä, mutta koska talvitakkia ei tänäkään vuonna löytynyt, ilmainen suoristusrauta lämmittäisi myös. Ja hei, ilmainen!

NooranElämää kirjoitti...

Onnea kolmivuotiaalle! :)

Kiitos monipuolisesta blogista ja erityiskiitos siitä, että tossa alempana oli Beth Ditton uutta musaa. Miten multa oikeen on mennyt ohi, että Beth sooloilee? :D No nytpä tiedän. Ja tykkäsin myös.

hanniina kirjoitti...

Onneksi olkoon:)

Blogisi on yksi harvoista, joista pääsee seuraamaan hiusalaa ammattilaisen näkökulmasta, jatka samaan malliin!

Anu kirjoitti...

Onnea blogisynttäreiden johdosta! Blogisi on minulle suht uusi tuttavuus, joka päätyi heti suosikkeihini. Mukava kun muotia seurataan myös toiselta näkökannalta. Kauniita kuvia ja piristävä ote!

Saara Huotari kirjoitti...

Onneksi olkoon kolmivuotiaalle blogille!

Haluaisin kiittää sinua ihan ältsihyvästä blogista, ilman tätä blogia monet hiusideat olisivat jääneet toteuttamatta ja junnaisin edelleen ah, niin turvallisella no laitetaan vähän raitoja ja otetaan sentti latvoista pois - sektorilla! :)