maanantai 21. helmikuuta 2011

London Fashion Week


Terveiset Lontoosta. Täällä alkoi London Fashion Week ja pyörin paikalla kisaturistina. Viime syksyn reissu oli niin onnistunut että halusin palata muotiviikoille uudelleen. Ohjelma on aika sekalaista ja osittain vielä auki. Kaupungissa tapahtuu muotiviikkojen aikana koko ajan. Itseäni kiinnostaa eniten näytökset ja nuoret nousevat suunnittelijat.

Edellisellä kerralla ohjelmaa oli niin paljon että moni kiinnostava homma jäi jo välistä. Ja bileet. Tällä kertaa päätin asua idässä missä on myös iso osa kiinnostavista iltamenoista. Asun Shoreditchin alueella The Re -hotellissa. Hotelli on melko uusi ja siisti, mikä on briteissä aina plussaa. Se on hiukan syrjässä alueen vilkkaimmilta kaduilta, mutta vielä kävelyetäisyydellä joka puolelta. Huoneet ovat hyvät, mutta eivät kovin persoonalliset. Suosikkini Hoxton Hotel oli taas jo aikaa sitten varattu.

Mutta katsotaan mitä tulee tapahtumaan. Raportoin kun viikko etenee...

1 kommentti:

mv kirjoitti...

Pakko kommentoida vielä hotellia. olin siihen loppujen lopuksi tosi tyytyväinen. En suosittelisi Lontoon ensikertalaiselle, mutta jos on pyörinyt itä-Lontoossa ja tuntee alueita, paikka on täydellinen. Heti kulman takana on Broadway Market. Dalston ja muut melkein vieressä. Hinta-laatusuhde oli Lontoolaisittain erittäin hyvä. Tulen varmaan käyttämään jatkossakin.