maanantai 23. helmikuuta 2009

Berlin & D.D.R

Kaupungin yöelämä sai taas vahvistusta kun uusi D.D.R-clubi avasi ovensa Kaisaniemessä. Koko paikka nousi hiukan kuin tyhjästä entisen Eatzin tilalle. Mestasta löytyy alakerran drinkkibaari, sekä ylhäältä clubi. Erikoisuutena on samojen tilojen yhteydessä toimiva kampaamo Berlin. Avajaisissa paikka oli kuin ammuttu täyteen. Vieraita oli laidasta laitaan, eikä missään vaiheessa oikein selvinnyt tarkalleen mikä on paikan konsepti tai kenelle se on suunnattu. Meidät paikalle houkutti Berlinissä työskentelevät tutut.

Berlinin jengi oli myös työstänyt illan näytöksen. Näytöksen tyylistä vastasi Jussi Koskivaara, ja hiuksista sekä meikeistä tietysti Berliniläiset. Näytös oli hieno, varsinkin sota-aika vaikutteiset hiukset olivat upeita. Itse sain niistä paljon inspiksiä sovellettavaksi. Näytöksen juonsi varmaan tapaansa Saimi, ja malleina näkyi paljon tuttuja kasvoja.
Tuttuun avajaistyyliin jengi liukeni paikalta kohta näytöksen päätyttyä. Mukaan saatiin goodie-bagit joista löytyi setti hiustenhoitotuotteita.
Kaikki kuvat ovat illan näytöksestä





2 kommenttia:

Vintage Girl kirjoitti...

Mainioita kampauksia, ennen kaikkea nuo "sota-ajan" kampaukset viehättävät.

Näin tänä aamuna junamatkalla aivan huippuhienon kampauksen, jossa otsahiukset olivat viritetty aivan huikean hienosti. Olisipa ollut kamera mukana, sitä ei saisi kotiin unohtaa.

Kiva blogi, eräästä blogimiitinkipostauksesta tupsahdin kylään ensi kertaa.

mv kirjoitti...

Joo, tykkäsin itsekin! Olen tällä hetkellä eniten innostunut aika klassisista kampauksista, ne näyttää taas hyvältä. Madmenissa on aina niin hienot lookit.