perjantai 27. helmikuuta 2009

The Presets - If I Know You

Yksi viime vuoden albumisuosikeista oli ehdottomasti australialaisen The Presetsin "Apocalypso". Olemme soittaneet levyä ees-taas ja vieläkin toimii. Ja autoillessa kuulostaa erityisen hyvältä. Vaatii tosin volaa.

Mulla on yhä jatkuva Australia-buumi, sillä sieltä tulee koko ajan uusia bändejä joiden soundi uppoaa. En ole vielä ehtinyt hakemaan Empire Of The Sunin levyä "Walking On The Dream", mutta veikkaan siitä seuraavaa suosikkia ainakin julkaistujen sinkkujen perusteella.

The Presetsin "Apocalypso" on suht' tiukka levy, enkä osaa sitä oikein hienosti kategorisoida. Mukaan on sotkettu rokkia, elektroa, kasaria ja tietysti asennetta. Levyltä on tullut useampia hienoja sinkkuja ja suora jatkuu. Seuraava sinkku joka julkaistaan maaliskuussa on mielestäni yksi albumin parhaita kappaleita "If I Know You". Siinä on jotain ihanaa New Order -henkistä melankoliaa, mikä varmaan vetoaa Tamperelaisiin juuriini. Erinomaista lähtö- ja pukeutumismusaa. Tai riippuu tietysti mihin on menossa.

Ja loppuun vielä vanha New Order suosikkini "Crystal" vuodelta 2001

3 kommenttia:

Duussi kirjoitti...

Kiitos The Presets- vinkistä! Miten onkin voinut näin hyvältä kuulostava bändi mennä ihan ohi?! Mainio biisi ja mahtava tanssivideo! Hyvillä fiiliksillä perjantaiaamua eteenpäin! :)

stellagee kirjoitti...

presets on mahtava!! (tosin livenä pettymys... mutta autossa ei paljon livehuonous paina eli volat kaakkoon!)

mv kirjoitti...

The Presets on ollut tosiaan vuoden suosikkeja. Jos tykkää tästä, niin samaan aussi-genreen mene myös Cut Copy, Midnight Juggernats ja se Empire Of The Sun.
Autossa melkein kaikki musa kuulostaa aina paremmalta. Nyt olen tosin kuunnellut ajaessa Pet Shop Boysia, se jotenkin rauhoittaa hermoja kun on häsää.