keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Kilpailu!

Farkkupaita: McQ by Alexander McQueen, T-paita&housut secondhand
Ja SUURI palautekysely, kautta kilpailu on virallisesti päättynyt. Kiitos kaikille vastanneille! Sain palautetta melkein tulvien. Vastauksia tuli noin 50. Ja kaikissa oli mukana kaipaamaani palautetta. Koska sitä palautetta tuli reippaasti, en voi kaikille henk. koht. vastailla, mutta kokoan alle kiteytyksen kommentteineen. Yleisfiilis oli todella positiivinen. Tästä sain lisää varmuutta ja energiaa blogin pyörittämiseen, joten kiitos myös siitä. Kritiikkiä tuli melko vähän, ja nekin olivat lähinnä asioita joita olin itsekin puntaroinut.
Haluan kehittää blogiani eteenpäin. Itselläni on ollut jotain visioita, mutta tämä tempaus antoi lisää suuntaa hommalle. Pidän linjan yhä vanhaan tapaan itseni näköisenä, mutta koitan selkeyttää sitä enemmän.

Ja ennen palautteen purkua se arvonta… Palautteen antajien kesken arvottiin siis se 100€ TIGI-tuotesetti. Valvonnan virallisena valvojana toimi TIGI:n koulutuspäällikkö Jukka Tikkinen. Ja voittaja on Essi T.!!! Otan Essiin vielä yhteyttä meilitse, jotta voimme kerätä hänelle juuri oikanlaiset TIGI-tuotteet. Ja muille vastanneille… koska palautetta tuli niin paljon, tulen varmasti järjestämään arvontoja jatkossakin. Mutta nyt vielä onnea Essille!
Ja sitten siihen palautteeseen. Palautteita tuli laidasta laitaan, mutta tietyt jutut nousivat ylitse muiden.

PLUSSAT

Ylivoimaisesti eniten palautteissa toivottiin lisää hiusvinkkejä. Tämä oli kiva kuulla, sillä se on se mun spesialialiteetti. Yleensä kun olen postaillut hiuksista, aiheita on kommentoitu niin nihkeästi, että en tiennyt sen oikeasti kiinnostavan noin paljoa. Eli olen todella tyytyväinen ja tulen lisäämään hiusvinkkejä. Minulta toivottiin vinkkejä esimerkiksi eri tuotteista, ideoita eri hiuslaaduille ja making of –vinkkejä. Kaikkea tätä siis luvassa. Palautteissa toivottiin myös enemmän tietoa omista suosikeistani ja vaikka viikon tuotteita. Ajattelin että otan jonkun viikon tärppi -tyyppisen osion mukaan blogiini. Niitä kuitenkin riittää.
Alun perin suuntasin blogini enemmän kampaajille, mutta nyt sitä lukevat kaikki muutkin. Selkeyden vuoksi tulen jatkossa merkkaamaan selkeästi ammattilaisille suunnatut jutut kuten värinsekoitukset ja muut PRO-otsikon alle. Näin kaikki pysyy kuitenkin samassa blogissa. Hiuksiin liittyen minulta toivottiin myös paljon lisää TIGI-vinkkejä. TIGI:n tuotteet kiinnostavat ja lupaan jatkossakin juoruta niistä kaiken mitä saan tietää. Ja antaa neuvoja jos joku on pulassa. Samaan sarjaan kuuluivat toiveet myös muista kosmetiikkavinkeistä, kuten meikeistä ja ihonhoidosta. Olen työni puolesta kosketuksissa koko alaan, joten laitan eteenpäin kaiken mitä tulee vastaan.

Seuraavaksi eniten toivottiin kaikkia henkilökohtaisuuksia. Postauksia vaatteista, menoista, tekemisistä ja muusta. Olen ollut vähän arka tuossa puolessa. Vaikka muoti on aina ollut se suurin kiinnostukseni, en ole liiemmin esitellyt vaatekaappiani tai päivän asuja. Mietin asiaa. Lähinnä olen aiemmin maininnut jostain kamoistani muiden juttujen yhteydessä. Ehkä tässä on taustalla miehenä bloggaaminen ja pelko uskottavuuden menettämisestä. Kaapit tosin pullistelevat aarteita joita mielelläni esittelisin. Henkilökohtaisemman puolen tulen pitämään jatkossakin blogissani taustalla.

Tosi monissa palautteissa annettiin plussaa miehenä bloggaamisesta. Harmi että meitä ei ole vielä enempää. Toivottavasti asia tulee muuttumaan. En nyt varmaan tarjoa kovin perinteistä miehistä näkökulmaa, mutta kuitenkin hiukan eri kannan. Palautteet tulivat 99% naisilta, muutama tosin miehiltäkin. Ja erityiskiitos Tom Fordin mainitsemisesta. Se oli hyvä palaute, Tomppa on idoleitani.

Muotijutut kiinnostavat. Ne ovat olleet blogissani melko lailla laidasta laitaan ja omien fiilisteni mukaan. Kirjoitan paljon merkeistä joiden kanssa olen tekemisissä tai jotka tuntuvat sillä hetkellä kiinnostavilta. Varsinkin muotiin liittyvien tekstien kanssa on usein ongelmana se että ne tulevat niin äkkiä. Jos en heti kirjoita jostain sillä hetkellä kiinnostavasta aiheesta, koko homma helposti jää. Muoti/trendit tulevat kuitenkin aina olemaan ykkösaiheitani.

Blogiin toivottiin myös lisää kyselyitä ja kilpailuita. En ollut hokannut koko kysely hommaa. Eli jos haluaa palautetta, pitää aluksi kysyä.
Muita plussia tuli kielestä, selkeydestä ja siitä että koko blogi on suomeksi.

RISUT
Ja sitten risuihin. Niitäkin tuli, mutta lempeästi.
Kritiikkiä tuli eniten ulkoasusta. Se ärsyttää itseänikin. Olen kuitenkin teknisesti taidoton, joten en ole sitä osannut fiksata. Help! Ideana on ollut valjastaa joku taitavampi tuttuni laatimaan uusi uljas visuaalinen ilme. Bannerittomuus tuntui vaivaavan monia. Ehkä tämän voisi korjata sen uuden yleisilmeen myötä. Itse en ole koko asiaa ajatellut. Mutta totta joo. Myös palstan leveyttä kommentoitiin. En oikein tiedä miten se muutetaan. Help2! Rivivälejä jo lisäsin.

Joitakin vaivasi keskittymiseni tiettyihin merkkeihin, mutta tähän tosiaan vaikuttaa duunit, kenen kanssa toimin ja omat kiinnostuksen kohteet.

Blogini koettiin osittain myös liian ammattimaiseksi tai liian TIGI-painotteiseksi, mutta sama linja tulee jatkumaan. Tosin tulevaisuudessa selkeästi ammattiläpät PRO-otsikolla.

Mutta siinä se olikin. Selvisin aika vähällä. Ja hyvällä. Vaikka kisa päättyi, palautetta, kysymyksiä ja kommentteja saa lähettää jatkossakin. Onnittelut vielä Essille ja kiitos kaikille muille.

Ei kommentteja: