torstai 5. helmikuuta 2009

TIGI Colour Launch Tour - On the Road

Kuva Piia Hiltunen: Mallit lavalla, olisiko ollut Tampere...
Ja suuri TIGI-värin lanseerauskiertue pyörähti käyntiin. Reissaamme sirkuksen kanssa pitkin Suomea. Tahti on aika kova. Aloitettiin Hesasta, sitten Tampere, Vaasa, Pori, ja vielä jäljellä Turku, Lappeenranta, Kuopio, Oulu ja uudelleen Hesa. Mutta ei mitään. Homma hioutuu ja oikeastaan paranee koko ajan. Vedämme samalla kaavalla joka kaupungin. Alkuun esittelyt, sitten kevyesti teoriaa ja kokemuksia, muutamat kuvat, myynnin osuus ja malleja. Ja konsepti on toiminut. Tiesimme TIGI-värin herättävän kiinnostusta, mutta kukaan ei osannut odottaa näin suurta kysyntää. Ollaan oltu eeeeerittäin tyytyväisiä.
Mutta on meitä aika porukkakin. Värisarjan esittelyyn tarvitaan vakkarikalustona neljä mallia, kaksi kouluttajaa, yksi meikkaaja, yksi myyntipäällikkö, yksi koordinaattori ja lisäksi paikalliset edustajat sekä kouluttajat. Starttaamme aina aamusta matkan kohti uutta kaupunkia. Kun päästään perille, alkaa kamojen purku. Kun autot on tyhjennetty, osa porukasta alkaa tekemään somistuksia ja esillepanoja, samalla kun meikkaaja aloittaa pohjatyöt. Kaikki hiukset leikkasimme ja värjäsimme jo valmiiksi, mutta ne pitää aina pestä, föönata ja viimeistellä. Kun koko setti on saatu valmiiksi, alkaa se itse ohjalma. Pari tuntia, joukko kiinnostuneita asiakkaita, ja jälleen kamojen pakkaaminen.
Hyvästä vastaanotosta saa kuitenkin energiaa. Ja tietysti itse kiertue-jengi on tärkeä. Kun reissaa putkeen monta päivää porukalla, rupee hitsautumaan omituisella tavalla yhteen. Vitsit ovat backstagella koko ajan huonompia, vaikka itse esitys pysyy samana. Kun koko homma on loppujen lopuksi ohi, tulee hassun tyhjä olo. Sitten voi vaikka miettiä seuraavaa rundia.
Ja kun tilaisuus on ohi, iskee se todellisuus päälle ja kamojen pakkaus. Tavaran määrä on uskomaton, onneksi meillä on riuskat mallit.

Ei kommentteja: