keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Hermès

Kävelen päivittäin Korkeavuorenkadulla sijaitsevan Hepsankeikka vintage-liikkeen ohitse. Liikkeen valikoima on parantunut koko ajan, ja on ilo että se ei myy feikkituotteita. Putiikki on keskittynyt erityisesti laadukkaisiin naisten vaatteisiin, mutta sieltä voi välillä tehdä löytäjä miehillekin. Ainakin asustepuolelta.
Bongasin ikkunasta uuden Hermès-vyön. Vaikka vöitä nyt jo löytyy varastoista, olin kaipaillut mustaa hieman kapeampaa. Ja Hermèstä. Vyö oli käyttämätön ja vieläpä alkuperäisessä hehkuvan oranssissa laatikossaan. Ja hinta murto-osa siitä mitä olisin liikkeessä joutunut pulittamaan. Hermèshän on tunnettu myös siitä että heillä ei ole koskaan alennuksia.

Hepsankeikasta voi tosiaan tehdä löytöjä. Ikkunassa on ollut pidempään myös Chanelin korkkarit viime vuoden mallistosta. Koko oli 38,5 joten onnekkaan tuhkimon kannattaa käydä hakemassa ne talteen. Chanelia tulee harvemmin vintagena vastaan.

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

I'll be there tomorrow!

Hanna, 39 - mut vaikka 37 jos niin vaaditaan..

Upee vyö, Mikko!dome

Cerisier kirjoitti...

Ah, ihailin tuota samaa vyötä pari viikkoa sitten, mietin josko ostaisin miehelle lahjaksi mutta sinnehän se jäi. Ei varmaan haittaa :)

S I L V E R kirjoitti...

Uuuh. Mahtava löytö!

Hanna kirjoitti...

Mitäköhän helkkaria mä oon tonne kirjoittanut, wtf is dome? ;)

stellagee kirjoitti...

mahtava löytö tuo vyö!!

mun jalka on täsmälleen 38,5 (yleensä, hehe), ja koko eilisen päivän olin ihan kiirastulessa, kun huomasin sun vinkin noista kengistä -- rahatilanne ei kertakaikkiaan salli ostamista.

toivottavasti sopivat hannalle! nyyh.

Hanna kirjoitti...

Kävin sovittamassa ne kengät - liian pienet. Ne on niin upeat, että on se todella ihme etteivät ole jo löytäneet kotia.

mv kirjoitti...

Joo, eikö ole outo että ne eivät mennyt. Harmi kun ne ei Hanna sopinut, sä olisit olisit voinut tarjota hyvän kodin. Hinta oli 165€ eli kantsii vaikka pantata jotain Stellagee. Ne on tosi klassiset piilo-platformilla. Ikuiset..

Hanna kirjoitti...

joo stellagee, mene ja neuvottele siitä hinnasta! niissä on maailman kaunenin chanelin logo siinä varpaiden päällä ja ne on niiiiiiiin helvetin hyvän väriset. jos leikkais pikkuvarpaan pois, niin saattais sopii mullekin. lääh.

stellagee kirjoitti...

no meninhän mä sitten ne chanelit sovittamaan, kun ne luvattiin mulle lahjaksi, jos ovat hyvät.

ja sopihan ne, vaikka toinen ihan pikkasen kiristi. väri on tosiaan ihana eikä pieni logo haitannut kauheasti mua logokammoista.

varasin ne.

ja päätin, että ei sittenkään... tykkään henk.koht. korkeammasta korosta (olen tosi tarkka kenkien profiilin kanssa, go figure) ja kenkien kunto oli hiukan liian rouhea mun makuun. (korot olisi pitänyt melkein laittaa uusiksi)

seli seli. joku saa niistä ihanuudet.