torstai 8. huhtikuuta 2010

Alterna Launch

Tänään Loistossa järjestettiin uudistuneen Alterna-hiustenhoitosarjan uudelleenlanseeraus. Alternan idea on yksinkertainen: ylellisiä hiustenhoitotuotteita parhaista raaka-aineista. Sarjasta löytyy shampoot, hoidot ja muotoilutuotteet kaikille hiustyypeille. Loistosta tuli sarjan lippulaiva-kampaamo. Loistavaa.
Yhteistyön kunniaksi järjestetyssä tilaisuudessa toimittajille esiteltiin uudet Alternan tuotteet. Sarjaan kuuluu kolme erityyppistä tuoteperhettä: vahvistava Hemp, ylläpitävä Caviar ja tasapainoittava Life. Näiden lisäksi mukana on muutama spesiaalihoito, kuten huippuylelliset Ten-tuotteet.
Teemaan sopivasti tarjolla oli shappanjaa ja Chjokon käsintehtyjä suklaakonvehteja. Mukana tilaisuudessa oli myös laadun nimeen vannova Tiia Vanhatapio. Tiia kertoi Alterna-kokemuksistaan ja myös vaatetti mallit. Alterna on ollut mukana pitkään myös Tiian kampanjoissa, sillä Alterna-fani Kristel on tehnyt niihin kampaukset useana kautena.
Tilaisuus oli menestys. Toimittajia oli paikalla lähemmäs kolmekymmentä. Se on Suomessa paljon. Kiinnostusta selvästi riittää.
Alterna on herättänyt kiinnostusta myös Loistossa. Vaikka tuotteet ovat olleet myynnissä vasta kuukauden, niillä on jo uskollinen asiakaskunta. Jotkut ovat jopa soittaneet takaisin vain kehuakseen hiustensa kuntoa.
Kirjoittelen Alternasta lisää kun saan enemmän kokemuksia. Tämän hetken suosikkini ovat Caviar-sarjan Blonde -shampoo, -hoito, ja -jätettävä. Nämä kolme yhdessä ja lopputuloksena on kiiltävimmät vaaleat mitä olen koskaan nähnyt. Kevät!

Ei kommentteja: