keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

DIESEL FW10

Kävin tutkimassa Dieselin syksyn 2010 mallistot. Pressipäivä pidettiin Forum Box -galleriassa, joka antoi täydelliset puitteet Dieselin kokoelmille.

Esillä olivat female-, male, ja asustemallistot. Suurimman huomion veivät kuitenkin Dieselin uudet valaisimet! Dieseliltä on tulossa myös sisustuslinja, josta nähtiin esimakua valaisinten merkeissä. Lamput olivat selkeitä ja tyylikkäitä ja niissä oli hyvää industrial-henkeä. Monet niistä näyttivät jo itsessään melkein veistoksilta. Valaisimia voi tiedustella ainakin Vallilan kautta.

Suosikkejani ovat aina tietenkin asusteet. Löysin heti uudet todella hyvät aurinkolasit ja useita laukkuja. Diesel käyttää laukuissaan pehmeää nahkaa mikä tekee niistä ihania säkkejä. Kundien puolella oli esimerkiksi hieno kulahtaneen näköinen merimiessäkki. Tytöille oli paljon isoja lötköjä käsilaukkuja.


Vaatteissa Diesel on palannut hyvällä tavalla juurilleen. Valikoimassa oli paljon farkkua ja muuta käyttökamaa, mutta aina pienellä twistillä. Muhun vetosi pehmoset ruutupaidat ja nahkatuotteet. Myös T-paidoissa oli syksylle tulossa hyviä printtejä.

Tytöille valikoimaa oli niin paljon että en ehtinyt edes käydä kaikkea läpi. Värimaailmat olivat pitkälle pehmeän puuterisia ja tulevat varmasti vetoamaan moniin.
For succesful living...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvännäköinen on kyllä tän vuoden mallisto ! Ja ihania aurinkolaseja kesäksi :)