keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Lehtiä

Kävin ostamassa taas kasan lehtiä. Akateemisesta saa onneksi nykyään suosikkiani Fantastic Mania. Sen ostan jo pelkän tyylikkään taiton vuoksi, mutta myös ihan luettavaksi. Tämä kuuluu keräiltäviin ja säästettäviin lehtiin.

Toinen keräilylehdistäni on ranskalainen Purple. Se on kallis, mutta numerot ovat jo kuin kirjoja. Kevätnumeron kannessa on ihana Lindsay Lohan Terry Richardsonin kuvaamana. Lindsay esittelee kauden kiinnostavimpia kokoelmia sivukaupalla. Kuvat ovat melko karuja ja niissä näkyy juhlinnan jäljet mallin kasvoilla. Pientä ryppyä ja silmäpussia ei ole photoshopattu normaaliin tapaan. Tämä tekee kaikesta jotenkin inhimillisempää. Terry on suosikkikuvaajiani vaikka onkin ristiriitainen hahmo.
Purple on muuten se sama lehti joka kohautti Suvi Koposen alastonkuvalla kannessaan.

En tiedä miksi aina ostan L'uomo Voguen. Siinä on harvemmin mitään kovin kiinnostavaa satunnaisia kuvia lukuun ottamatta. Tällä kertaa pelastajana oli mainio Spring Summer 2010 Fashion Guide -liite. Extra-lehdessä on sivukaupalla vaatetta, kenkää ja asusteita. Keskittyen enemmän preppy- ja dandy-tyyleihin. Tuli fiilis että tarvitsen lisää väriä ja pukuja.

Vika lehti Arena Homme+ joka oli ok, mutta mukana juttu Givenchyn suunnittelija Riccardo Tiscistä, joten pakko ostaa...

Ei kommentteja: