tiistai 20. huhtikuuta 2010

Bukowskilla

Kävin sunnuntaina Bukowskin Fashion&Vintage -huutokaupassa. Odotetusta tilaisuudesta tosin meni alku ohi, kun olin katsonut alkamisajan väärin. Himoitsemani Diorin matkalaukut päätyivät jonkun toisen omistukseen ja vielä todella edulliseen hintaan. Ärsyttävää.

Huutokauppa meni niin hyvin että niitä tullaan varmasti järjestämään jatkossakin. Odotetuin tuote oli se aito Kelly-laukku. Kassi myytiin 1850 eurolla, mikä on siitä vähän. Muualla Euroopassa hinta olisi voinut olla helposti tuplatkin.
Valikoima huutokaupassa ei ollut kovin ihmeellinen. Mukana oli paljon uusia tuotteita joilla ei mielestäni ole ihmeempää arvoa. Silti varsinkin kaikki missä luki Gucci tai Vuitton kävivät kaupaksi. Osa hinnoista oli jo liiankin korkeita. Esimerkiksi kankaisesta Guccin peruslaukusta joku hullu maksoi 700 euroa. En ymmärrä. Kaikki myyntihinnat löytyvät myös täältä.

Huutokaupassa oli tosi kivaa. Oli kiinnostavaa ihmetellä ja seurata ihmisiä. Itse innostuin ja ostin omituisen Versacen rintaneulan. Se on massiivinen 15 senttiä pitkä hopeanvärinen putki. Erittäin 80-lukulaista power dressing -tyyliä. Eli upea. Aion asioida huutokaupoissa jatkossakin.

5 kommenttia:

stellagee kirjoitti...

mahtava rintaneula!! onneksi olkoon! ja harmi, että diorit menivät sivu suun...

ihmettelin muuten listauksessa olleiden tuotteiden "epätasaisuutta", marc by marc jacobs ei nyt vaan oikein kolahda mulle huutokauppatuotteena, ainakaan laukut.

odotan innolla seuraavaa kertaa. ehkä silloin eiralaisrouvat kaivavat klassiset jakkupukunsa varastojen syövereistä...

mv kirjoitti...

Joo, en tajunnut sitä ollenkaan. Juuri tuo Marcin laukku oli jännä valinta. Ja siellä oli myös Mulberryltä jotain tilpehööriä ja semmoinen karsea Burberryn ruutukassi jonka varmaa saisi satasella hulluilta päiviltä.
Mutta tosiaan tämä oli nyt vasta ensimmäinen, joten ne varmaan hakevat vielä linjaansa. Huutokauppatyypit sanoivat että heille on jo nyt jätetty tuotteita seuraavaa huutokauppaa varten.

Christa kirjoitti...

Ai rintaneula meni sulle :) Eikä pahalla hinnalla! Onneksi olkoon! En ole varma onko toi 1850e paljon vai vähän Kellystä..siitä nimittäin puuttui hihna, avaimet(ja avainkotelo) ja lukko.. Alle puoleen hintaan se kuitenkin meni, eli ehkä OK..? Löysin tällaisen blogipostauksen, jossa on vastaava Kelly (koosta en kyllä tiedä) lisäosilla, mutta muuten kuluneempana http://modevintage.blogspot.com/2009/07/diorin-vintage-matkalaukku-ja-muita.html Tosi halvalla mennyt! Huutokaupassa oli kyllä mahtava fiilis! Se Marc Jacobs on ehkä otettu sinne ennenkuin tiedettiin mitä on tulossa..kuulin kun intendetti puhui, että kaikkea ei olisi ottanut, jos olisi tiennyt mitä on tulossa.. Noita hintoja kauhistelin blogissani myös..aika järkyttävää miten suomalaiset ei osaa.......

mv kirjoitti...

Kiitos Christa mielenkiintoisista kommenteista. Kävin katsomassa tuon sun postauksen ja olin ihmetellyt ihan samoja juttuja. Hintoihinhan tulee vielä kaikenlaiset huutokauppakulut päälle. Ostohintaan lisätään 16% huutomaksu ja siitä vielä alv. Tämä tuntuu jo muutamassa satasessa.
Mutta hauskaa oli ja aion mennä uudestaankin. Rintaneula oli hyvä saalis.

Christa kirjoitti...

Pakko vielä aukoa, anteeksi :) Laskin mitä tuo LV Montaigne, jota myydään vielä, tuli maksamaan huutajalle.. ovh on 570e, se myytiin 520 eurolla, joka on kuluineen 735,9e. Olen entistä järkyttyneempi!