tiistai 20. huhtikuuta 2010

Alterna Life

Lupasin kirjoitella lisää Alternan tuotteista kun tulee enemmän kokemuksia. Meillä on ollut ne nyt reilun kuukauden Loistossa ja palaute on ollut ihan käsittämättömän hyvää. Tuotteet ovat tehneet pieniä ja isompiakin ihmeitä.

Omassa käytössäni on tällä hetkellä Alternan Life -sarjan Volume Restore shampoo ja hoito. Ne ovat tuuheuttavat tuotteet jotka on tarkoitettu erityisesti hennoille hiuksille. Spesiaalia näissä on se, että ne tukevat myös tervettä hiusten kasvua. Eli täydelliset kaikille hiusten kasvattajille tai niille joilla on jostain syystä ollut hiusten lähtöä.
Vajaan kuukauden käytön aikana en ole ehtinyt huomaamaan että hiukseni olisivat venähtäneet jotenkin normaalia enemmän, mutta ne tuntuvat selvästi vahvemmilta. Hiuslaatuni on enemmän hennon puolella, ja näiden kanssa tuntuu että tukkaa olisi reilummin, ja se myös näyttää paksummalta. Erikoista on se että hiuksista tulee myös hiukan taipuisammat.

Alterna Life Volume Restore shampoo ja hoito sopivat kaikille normaaleille ja hennoille hiuksille. Vaikutusta voi tehostaa käyttämällä lisäksi myös Life Restore -seerumia joka vahvistaa hiusten kasvua.

Ei kommentteja: