perjantai 30. huhtikuuta 2010

ghd-kiharat

Kaikki kyselevät vinkkejä hiusten kihartamiseen ghd:lla. Alla on selkein video jonka löysin. En ole ihan innoissani tuosta lopullisesta viimeistelystä, itse pöyhisin kiharat reippaammin auki ettei näytä noin prinsessalta. Pyritään mieluummin lookkiin joka näyttää tuolta jak&jilistä poimitulta kuvalta. Videosta saa kuitenkin hyvän kuvan kuinka rautoja käytetään.

Tuotteena laittaisin alle TIGI:n Catwalk Smoot&Shine -voidetta kosteisiin hiuksiin. Kampaa se tasaisesti ja kuivaa hiukset. Kun olet tehnyt kiharat videon ohjeen mukaan, siirry viimeistelyyn. Suihkuta tyveen Rockaholic Dirty Secret -kuivashampoota ja latvoihin TIGI Bed Head Head Rush -kiiltosuihke. Suihkuta aluksi kuivashampoo tyviin ja pöyhi ylimääräiset pois pää alaspäin. Suihkuta tämän jälkeen myös pää alaspäin kiiltoa hiusten latvoihin. Hankala asento auttaa pitämään hiukset pöyheinä. Jos haluat lisätä lakkaa, muista suihkuttaa se tarpeeksi kaukaa ja vähitellen. Liika lakkaus pilaa kiharat.
Vappu-lookki on valmis!

3 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Tämä tuli todella tarpeeseen, kiitos! Ehkä nyt saan ne kiharat väännettyä illaksi:)

Sara kirjoitti...

Mä saan kyllä juuri ja juuri tehtyä kiharat GHD:lläni, mutta ne eivät pysy, eivät sitten millään. Jos teen kiharat illalla, ei niitä enää aamulla ole. Aamulla taas en niitä kerkeä tehdä, koska koko pään kihartamiseen menee mulla yli tunti. Monet kertoo, että GHD-kiharat kestää päiviäkin, ei vaan mulla.. Miten ne saisi pysymään parhaiten?

Mä en muutenkaan tahdo uskoa, miten helppoa joidenkin on muka tehdä GHD:llä kiharoita. Mulla meni melkein puoli vuotta oppia se, ja vieläkin ne kiharat on aika rumat kun teen ne. :D

mv kirjoitti...

Hmm... Voi olla montakin syytä että kiharat eivät pysy. Aloitetaan perushommista. Hiusten pitää olla aina aivan kuivat kun aloitat. Ennen kuivausta laita hiuksiin jotain pohjatukiainetta joka myös suojaa lämmöltä. Jos haluat kiharasta kestävämmät, suihkuta osioiden alle kiharrettaessa vaikka TIGI:n Rockaholic-lakkaa. Myös Alternan (saa Loistosta) Caviar-lakka käy. Myös se suojaa lämmöltä. Jos otat liian paksut osiot, myös se vaikuttaa kestävyyteen. Ja kun vedät osiota, tee se rauhallisesti, että hius ennättää kihartua.

Alkuun on varmasti hankalaa ja hermot menee, mutta tosiaan moni on todistettavasti oppinut.