sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Crisace

Kuva: Numi Nummelin, hiukset Mikko Vainio
Yksi eilisen blogimiitin ykköspuheenaiheista oli hiustenpidennykset. Aihe kiinnosti monia, ja usealla oli myös omaa kokemusta. Lupasin postailla uudesta Crisace-pidennyksestä joka on jo nyt useiden mielestä paras! Esimerkiksi yksi paikalla olleista bloggareista ylisti omansa aivan ylivoimaiseksi.
Crisacen käyttämä hius on todella korkealaatuista. Tämä näkyy sinä että hius kestää pitkään ja on helppo käsitellä. Se on jo heti pesun jälkeen hyvän näköinen, eikä välttämättä tarvitse sen kummempaa viimeistelyä kuten pidennykset normaalisti. Tukka ei myöskään vedä takkuun tai pörröönny helpolla.

Yksi uuden Crisacen käyttäjistä on Martina Aitolehti. Laitoin Martinan hiukset yllä olevaa kuvaa varten. Normaalisti en ole kovin innoissani pidennysten viimeistelystä, sillä se on työlästä ja hankalaa varsinkin jos joudun pesemään hiukset. Nyt eron huomasi jo pesupaikalla. Tukka ei mennyt yhtään solmuun, vaan se tuntui ihan normaalilta hyväkuntoiselta hiukselta. Tai oikeastaan harvoin kenenkään aidot pitkät hiukset edes ovat noin hyvässä kunnossa. Hiukset oli helppo föönata ja ne laskeutuivat kauniisti. Muotoilin ne näppärästi TIGI:n Curl Stick -raudalla ja homma oli siinä. Helpoin pidennysten viimeistely ikinä!
Näin Martinaa viime viikolla ja hän sanoi että Crisace oli myös kestänyt hyvin. Hius ei ollut mennyt miksikään muutaman viikon aikana.

Crisace-pidennyksiä on saatavilla teippi- ja sinettikiinnityksellä. Niitä voi tiedustella SKT GROUP:in asiakaspalvelusta numerosta 0201 757757.

Ei kommentteja: