maanantai 12. huhtikuuta 2010

Hiusmalleja Tampereelta?

Kuva: SKT SS10 Collection / Juha Mustonen, hiukset Mikko Vainio
Olemme tulossa Tampereelle pitämään TIGI Colour -värikurssia keskiviikkona 21.4. Etsimme kurssille vielä muutamaa mallia. Kurssi pidetään illalla klo 18-20, mutta mallien on pystyttävä olemaan paikalla koko päivä valmisteluiden vuoksi. Aloitamme yhdentoista maissa.

Kaikille malleille tehdään väri ja leikkaus. Etsimme malleja joilla olisi erityylisiä ja -värisiä hiuksia. Vahvat värit ovat plussaa. Hiukset voivat olla myöskin lyhyet. Todella huonokuntoisia tai paljon yli olkapäiden pituisia hiuksia emme voi ottaa.
Mallit saavat esittää kevyen suuntaa antavia toiveita, eli emme tee mitään kenellekään väkisin. Jos on kuitenkin todella tarkkoja toiveita, kannattaa asioida normaalisti kampaajalla. Kaikki toteutettavat työt ovat kuitenkin rentoa TIGI-tyyliä, joten mitään alyttömiä hökötyksiä ei tarvitse pelätä.

Tällä kertaa etsimme vain naismalleja iältään 17-30 vuotta. Jos olet kiinnostunut, laita meiliä osoitteeseen mikko.vainio@skt.fi. Laita mukaan liitteeksi kuva itsestäsi, ikäsi, puhelinnumero, pituus ja vaatekoko.
Mallit saavat palkkioksi heille tehtävät hiuskäsittelyt ja kaksi TIGI-tuotetta.

Tulen jatkossakin ilmoittelemaan täällä blogissa mallitarpeista eri kaupunkeihin, joten kannattaa seurailla. Ja laittakaa sana kiertämään...
Tulevia kursseja:
Kampauskurssi Turku 27.4, siihen etsimme pidempihiuksisia malleja. Hiuksia ei leikata.
Kampauskurssi Kokkola 11.5, hiuksia ei leikata.
Kampauskurssi Helsinki 17.5, hiuksia ei leikata.
Värikurssi Vaasa 18.5, sama kuin Tampereella.
Värikurssi Helsinki 24.5, sama kuin Tampere ja Helsinki.

4 kommenttia:

sofieee kirjoitti...

Tarvitsetteko tuohon Turun koulutukseen hiusmalleja? :)

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tuutte joskus Ouluuunki päi :)

mv kirjoitti...

Meidän Turun mallihaut hoitaa yleensä Kampaamo Clipp. Jos on kiinnostusta tulla malliksi Turussa, mulle voi laittaa meiliä osoitteeseen mikko.vainio@skt.fi.
Olemme paljon myös Oulussa erilaisten kurssien merkeissä. Nyt tosin kaikki on jo tältä keväältä ohi. Ilmoittelen kun tulee seuraavia juttuja Ouluun.

Susa kirjoitti...

Tarvitsetteko malleja tuonne Helsingin kampauskurssille?