perjantai 23. toukokuuta 2008

NÄYTÖS 08

Joka keväinen seurapiiritapahtuma Taikin muotinäytös on taas ensi viikolla. Näytös on tiistaina 27.5. kaapelitehtaan pannuhallissa ja niitä on kaksi: klo 19.00 ja 21.00. Liput 5/10€, ennakkolippuja Beamissa, Wunderissa ja Helsinki 10:ssä.
Koska valtaosa messuista ja muista on näivettynyt vuosien varrella, Taikin näytös on ainoita aidosti kiinnostavia muotitapahtumia Suomessa. Näytös houkuttelee paikalle myös kaikki aktiiviset muodin kanssa työskentelevät ihmiset.
TIGI:llä on aina ollut vahva suhde muotiin. TIGI tekee maailmalla tiivistä yhteistyötä monien suunnittelijoiden, kuten esimerkiksi Vivienne Westwoodin kanssa. Taikin näytöksessä TIGI Finland antaa ensimmäistä kertaa myös TIGI Design Talent Finland-tunnustuksen. Se on palkinto jolla halutaan tukea ennakkoluulotonta ja kiinnostavaa suomalaista nuorta suunnittelua. TIGI palkitsee tunnustuksen saajan muotikuvauksella: kustantamalla kuvaajan, mallin, meikkaajan ja kampaajan suunnitelijan käyttöön. Palkinnon arvo on noin 1500 euroa.
Vastaamme myös TIGI-tiimillä näytösmallien hiuksista. Teimme hiukset myös viime vuonna. Tällä kertaa hiuksissa tullaan hakemaan aika pehmeää linjaa jotta vaatteet saavat päähuomion.
Jos haluaa tulla katsomaan näytöksen, kannattaa ostaa liput ennakkoon sillä paikka tulee olemaan täynnä.

Ei kommentteja: