tiistai 20. toukokuuta 2008

TIGI Photo Awards & Pinni Cover of the Year


Viimeisimmät raportit Photo Awardsista... Kilpailuun on ilmoittautunut 162 kampaajaa Suomesta, mikä on ihan käsittämättömän paljon! Odotimmekin että kilpailu kasvaisi viime vuotisesta, mutta ei osattu aavistaakaan näin massiivista osanottoa. Kilpailuaikahan on yhä päällä. Kuvat pitää palauttaa kesäkuun lopussa ja vielä voi ilmoittautua. Eli yhä ehtii hyvin ja luvassa mainetta ja kunniaa ja Nykin reissu.
Ja sitten ne bileet. Voittaja julkaistaan gaalassa joka on Voimalassa 20.9. Tilaisuuteen on 550 lippua, joista on jo nyt myyty melkein 300. Tämä tarkoittaisi sitä, että spektaakkeli tullaan myymään varmasti loppuun. Eli jos haluaa varmasti päästä sinne lippu kannattaa ostaa nyt heti. Muuten tulee itku. Gaalan ohjelmasta sain hiukan lisävarmistuksia. Näytöksen tulee tekemään TIGI:n Artistic Team Lontoosta. Näytös tulee olemaan enemmän show-tyyppinen. Itse olen eniten innoissani näytöksen kampausosuudesta: tulemme todennenäköisesti saamaan siihen malleille Vivienne Westwoodin uniikit iltapuvut. Ennennäkemätöntä Suomessa tämäkin.
Jos kysyttävää kilpailukuviin liittyen, vastailen myös tämän blogin kautta.
Ilmoittautumiset tuosta linkistä.
http://www.skt.fi/campaigns/tigi_photo_awards_2008/

2 kommenttia:

Saku kirjoitti...

Sallitaanko viime vuoden voittajakuvien tavoin, että kokovartalokuvassa mallilla on vaatteet päällä, mutta lähikuvassa ei näy. Tämähän ei periaatteessa ole vaatteiden vaihtoa.

t.Saku

mv kirjoitti...

Jos vaatteet eivät lähikuvassa näy kunnolla, se ei ole ongelma. Tarkennus sääntöihin viimevuotisesta johtui lähinnä siitä, että jotkut olivat muuttaneet mallinsa lookin eri kuvissa todella rajusti, mikä hankaloitti arvostelua.
Lähikuva tulee olemaan se joka julkaistaan Pinnin kantena, joten tämä kannattaa kuvaa suunnitellessa huomioida.