perjantai 16. toukokuuta 2008

Vogue Finland


Tapasin Lontoossa kaveriani Martinaa, joka oli juuri aloittanut joka tytön unelmaduunissa: muotitoimituksen assistenttina britti-Voguessa! Tämähän oli tietysti super-mielenkiintoista, ja pidin kovan ristikuulustelun lohisalaatin ja rose-viinilasin ääressä. Todellisuus lehdessä oli kuitenkin paljon tylsempää kuin olin kuvitellut. Tyypit pitää töissä matalia kenkiä, jotkut olivat lihavia, ja kaikki olivat kuulemma kivoja. Ei kuulosta Devil wears Pradalta. Perustyöasuna Voguessa on kuulemma farkut, toppi ja ballerinat. Martina oli mennyt tunnollisesti ekana päivänä töihin huimissa koroissa, mutta vaihtanut safkiksen jälkeen ballerinoihin kuten kaikki muutkin. Totta mun kuvitelmissa olivat kuitenkin kaikki ne mielettömät vaatteet. Toimituksen läpi kulkee kuvauksiin kaikki vaatteet, korut ja asusteet mitä voi kuvitella. Monet kuvattavista kamoista ovat uniikkeja eivätkä välttämättä tule koskaan edes myyntiin.

Voguen suomiversiota saa varmaan odotella, mutta nyt meillä on ainakin edustaja briteissä. Kannattaa muuten seurata britti-Voguen nettisivuja, niillä on parhaat muotiuutiset. Jenkki-Voguen sivuilta puolestaan löytyy yleensä parhaat näytöskuvat. Ainakin helpoiten. Jenkki-Voguen sivut ovat hämäävästi style.com.


Meillä ilta jatkui itä-Lontoon kierroksella. Lämmin sää ja lauantai-ilta olivat huono yhdistelmä ja joka mesta oli aivan tukossa. Kiersimme Shoreditchin aluetta joka on täynnä pieniä baareja ja clubeja. Päädyimme lopulta Bar Music Halliin missä oli joka lauantainen Foreign-clubi. Porukalla oli loistavia tyylejä ja musa oli hyvää elektro/kasari -meininkiä. Hauskaa oli myös että törmättiin samassa paikassa TIGI:n kouluttajiin Marcoon ja Geniin. Pieni maailma.
http://www.barmusichall.com/Takki: vintage, paita: Karl Lagerfeld

Ei kommentteja: