perjantai 16. toukokuuta 2008

Uudet SKT Academy kuvat

Taiteiltiin taas uudet kuvat SKT Academyn syksyn koulutuskalenteria varten. Vaikka kesä puskee vasta päälle, koitimme silti ennakoida jo syksyn trendejä. Tärkeimpänä teemana kuvissa oli väri. Teimme kuvauksia varten viisi eri mallia, joista jokaisen hiukset oli värjätty eri värisarjalla. Jokaisella mallilla oli myös lyhyet hiukset. Mallien hankinta oli taas suurin haaste. Välillä meinasi jo tulla itku, sillä kuvauksellisia lyhythiuksisia tyttöjä jotka vielä antavat roiskia värien kanssa ei tahtonut löytyä. Liian monta vaatimusta. Loppujen lopuksi kaikki järjestyi paremmin kuin hyvin. Järjestimme massiivisen avoimen mallihaun jota kautta löytyi melkein kaikki, ja loput sitten soittokierroksella. Ja vaikka kukaan ei ollut ammattimalli, tytöt loistivat. Kiitos heille!
Kuvaajana meillä oli Numi Nummelin, sillä halusimme beauty-kuva henkisiä lähiksiä, joissa on värit kohdallaan. Otimme jokaisesta mallista lisäksi laajemmat editorial-tyyliset kuvat. Viiden mallin kuvaamisessa kului helposti koko päivä ja meinasi loppua keskenkin. Numi kuvaa paljon lehtiin, ja hänen käsialaansa ovat esimerkiksi aiemmin esittelemäni Ellen hiuskuvat.
Stylistinä meillä oli Anna Komonen. Olemme tehneet Annan kanssa paljon yhteistyötä ja hän stailasi muun muassa viime syksyisen TIGI Photo Awards -näytöksen.
Koko settiin meni kaksi päivää. Ekana päivänä värjäsimme ja leikkasimme kaikki mallit valmiiksi, toisena oli varsinaiset kuvaukset. Teemat hiuksiin, meikkeihin ja stailiin saimme eri värisarjoista. Streetti TIGI P. Colour, clubi Fudge Headpaint, avantgardistinen Joico K-Pak color, klassinen Revlon ja herkkä Organic Colour Systems. Vaikka joka mallilla oli oma teema, ovat kuvat kuitenkin yhdessä kokonaisuus. Valmiit kuvat sitten syksyn koulutuskalenterissa.

Henkka ja Joico-malli Carolin
Carolin ja TIGI-malli Laura
Organic-malli Carita puettavana

Ei kommentteja: