keskiviikko 21. toukokuuta 2008

ponystep.com - boombox

Kuvat: ponystep.com julkaisubileet Sketchissä Lonoossa

Uusi erittäin kiinnostava sivusto http://www.ponystep.com/ aukesi juuri. Sivusto tulee olemaan nettilehtityyppinen foorumi, josta löytyy muotia, musaa, ilmiöitä jne... Näitähän nyt on nähty, mutta mielenkiintoista on tyypit sivuston takana. Ponystepin taustalla on Richard Mortimer, joka piti Itä-Lontoon legendaarista Boombox-clubia Hoxton squarella. Boombox oli suurimpia yksittäisiä trendivaikuttajia muutamaan vuoteen, joten odotukset on nyt sitten korkealla tuon sivustonkin suhteen.
Sivusto itsessään on selkeä ja tyylikäs, taitossa on haettu sanomalehtimäistä ilmettä turhan kikkailun sijaan. Artikkelit on jäsennelty näpsästi aihepiireittäin, ja kaikkihan on mukavasti muotia ja muuta, eikä mitään urheiluita. Alkuun kyllä olin hiukan hukassa. Hölmö kun välillä olen, en heti tajunnut että varsinaiset jutut kuvineen aukeavat vasta otsikoita klikkaamalla. Ponystep starttasi juuri, joten sisältöä ei ole vielä kovin paljoa. Tekijöillä on kuitenkin niin kovat kontaktit varsinkin muoti- ja musapiireihin, että tätä kannattaa varmasti jatkossa seurata.
http://www.ponystep.com/


Boomboxin päättäjäiset olivat jo uutena vuonna, mutta clubi on säilynyt kaikkien mielessä. Päättäjäisiä varten oli painatettu erikseen kultaiset liput jotka menivät heti kun ne tulivat myyntiin. Koko paikka oli silloin ihan tukossa, ja kaikki olivat tietysti vetäneet tyylinsä jopa tavallista överimmäksi. Boomboxin ideoita oli että kaikki pukeutuvat iltaa varten ja mielellään mahdollisimman näyttävästi. Mikään asu ei ollut liikaa tai liian vähän. Hommassa oli hyvää glam-meininkiä mitä olikin jo kaipailtu. Samasta paikasta sikisi myös aikalailla Nu Rave-ilmiö, mikä näkyy vielä tänä kesänäkin neonvärien paljoutena. Boomboxista ponkaisi myös huippumalli Agyness Deyn ja monet suunnitttelijat kiten Henry Holland ja Gareth Pugh. Clubin musasta pääsee fiilistelemään yhä Kitsune levy-yhtiön Boombox-kokoelmalla. Sitä on saanut ainakin Stupidosta. Levyn kannessa on muuten yksi Boomboxin hosteista: suomalainen Mikkokoo.

Boomboxilla ei ole omia nettisivuja, mutta myspace löytyy:
www.myspace.com/familylondon

Hyviä kuvia Boomboxista ja monesta muustakin clubista löytyy dirtydirtydancingista, selaa vain tarpeeksi kauas päästäksesi Boomboxiin asti...
http://www.dirtydirtydancing.com/

Ja toi kokoelma on ollut ainakin Stupidossa myynnissä:
http://www.stupido.fi/

Ei kommentteja: