torstai 15. toukokuuta 2008

TIGI-juoruja


Käytiin jengin kanssa taas TIGI Licensed Educator Trainingissa Lontoossa. Kahden päivän aikana syvennyimme lisää TIGI:n uuteen Urban Detailing kokoelmaan ja vaikka mihin muuhun. Kiinnostavinta olivat tietysti erilaiset juorut ja uutiset joita kuulimme, sekä tarkempi perehdytys myös TIGI Urban Classics leikkauksiin. Klassiset leikkaukset ja niiden oikea tarkka toteutus ovat usein jopa haastavampia kuin monen trendileikkauksen. Jokaisella talolla on oma näkemyksensä klassisista leikkauksista. TIGI on koettanut hioa tekniikkansa yksinkertaisiksi ja helposti toteutettaviksi. Yllättävää oli kuulla että TIGI Academyssa Transient-kurssi, jossa hiotaan erityisesti klassisia taitoja on noussut kaikkein suosituimmaksi. Klassinen kokoelma on pohja myös kaikille trendileikkauksille.

Kuulimme myös että TIGI:lle on tulossa uusi ammattiväline sarja. Välineet tulevat kulkemaan nimellä TIGI Professional. Sarja tulee koostumaan erittäin korkealaatuisista työvälineistä jotka on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön. Sarjassa tulee olemaan föönit, koneet, kammat... Kaikki mitä voi tarvita.

Tuoteuutuuksista juoruina voin kertoa trendikkään kuivashampoon, joka tulee valikoimiin tulevaisuudessa. Sitä odotamme jo innolla, sillä mattaiset ja puuteriset viimeistelyt ovat yhä suositumpia. Pääsimme myös testaamaan uutta Dumb Blonde kiiltovoidetta joka tulee korvaamaan aiemman Rubber Ragen. Se oli kauniiseen pyöreään palloon pakattu voide joka oli täydellinen varsinkin vaaleiden hiusten kiillottamiseen.

Mielenkiintoisinta antia oli uutiset tulevasta TIGI P. Colour -väristä. Osa ryhmästä pääsi testaamaan sitä ja kertoi sen olevan mieletön. Väri on täynnä uskomattomia ominaisuuksia, joista mullistavin on viivästetty hapettumisteknologia. Tämän ominaisuuden ansiosta värillä syntyy erittäin tasaiset ja kestävät lopputulokset. Eron huomaa kuulemma erityisesti punaväreissä. Nyt värin suhteen on lietsottu jo niin paljon hysteriaa että en millään malttaisi odottaa että pääsen itse testailemaan. Myyntiin väri on tulossa varmaan vasta joskus syksyllä tai talvella, mutta meille lupailtiin jo testikappaleita.

http://www.tigi.fi/

www.tigicreativeteam.vox.com

Ei kommentteja: