maanantai 12. toukokuuta 2008

A TRAK


Eksyttiin vahingossa A Trakin synttäreille. Lontoon Notting Hill Arts Clubilla on YoYo-clubi, jossa A Trak oli soittamassa. Jonoteltiin sisälle mestoille ihan hyvissä ajoin, ja meille tultiin sanomaan että kyseessä on tällä kertaa vain yksityistilaisuus. Päätettiin silti jatkaa jonotusta ja sumplia jotenkin itsemme sisään. Pelastus oli kundi joka hääräsi jonon vieressä Hesalaisen Top Billinin paita päällä. Risto heittäytyi reippaasti juttusille, ja kundi paljastui yhdeksi clubin vetäjistä. Ja lupasi päästää meidät sisälle. Oli hyvä että saatiin apuja, koska hän myös järjesti meidät sisään vaikkei meillä ollut henkkareita mukana. Lontooseenkin on tullut nyt joihinkin mestoihin jenkkisysteemi, jossa kaikkien sisään tulevien henkkarit skannataan tietokoneelle. Kyseessä ei siis ole mikään imarteleva ikäjuttu, vaan pelkkä turvatoimi. Eli Lontoossa clubbaillessa, kannattaa kantaa paperit matkassa. Turvatoimet näkyy muutenkin, joissakin paikoissa on metallinpaljastimet, ja jossain oli hattu kielto koska hatun alta ei naama näy kunnolla valvontakameroihin.
Sisään päästyämme paljastui miksi ilta oli privaatti: kyseessä oli myös A Trakin synttärit. Koitettiin bongailla julkkiksia, mutta ei tunnistettu ketään. Porukalla oli mahtavia tyylejä, mutta mun kännykän kamerassa ei ole salamaa, enkä saanut mitään kuvattua. Koitin napsia kuvia, mutta kaikki olivat pelkkää tuhrua. Jengi oli aika hyvä sekoitus eri skenejä hiphopista indieen. A Trakhan on tullut tunnetuksi esimerkiksi Kanye Westin kiertue DJ:nä ja miksauksista monille eri bändeille kuten Gossipille ja Chromeolle.
Vitsikkäintä illassa oli kuitenkin clubin bissetarjonta. Siellä myytiin Lapin kultaa! Näky oli jotenkin surrealistinen kun päästä varpaisiin merkkikamoihin pukeutuneet mustat kundit nyki tanssilattialla Lappari-pullo kourassa. Hyvää PR:ää!
http://www.nottinghillartsclub.com/

Ei kommentteja: