torstai 22. toukokuuta 2008

Levyjä!

Kävin hamstraamassa taas kasan levyjä. Nyt on tullut yhtä aikaa vaikka mitä kiinnostavaa. Löysin hyviä, mutta paljon jäi vielä ostamatta. Mutta nämä olivat niitä parhaita...

Viime kesän hittejä oli Kleerup feat. Robyn "With Every Heartbeat", se kiilasi jopa brittilistan ykköseksi. Tämä ja paljon muuta hyvää fiilistelyä löytyy Kleerupin ekalta levyltä "Kleerup". Ja tämähän nousi mun suosikkiostokseksi. Pisteitä nostaa että levy sopii hyvin kesäisiin aamuihin. Tämäkin tyyppi tulee Ruotsista, kuten moni levyllä vierailevista artisteista, mukana ovat Robynin lisäksi esim. Titiyo ja Neneh Cherry.

www.myspace.com/kleerup

Toinen suosikki oli Australialaisen Cut Copyn "In Ghost Colours" Innostuin bändistä jo viime albumin "Bright Like Neon Love" myötä. Kasari-henkistä indie-rokkia, syntikoita ja ja hieman haikea, melankolinen tunnelma toimii. Musasta tulee mieleen ainakin New Order. Uusi levy on melkeinpä vielä parempi kuin edellinen.
Cut Copyn visuaalinen ilme on ollut aina erityisen tyylikäs, kannattaa tsekata toi blogi. Ja kesällä on luvassa Euroopan kiertue joka ulottuu kaikkiin muihin pohjoismaihin paitsi tänne Suomeen. Höh.

www.myspace.com/cutcopy
http://www.cut-copy.blogspot.com/

MGMT alias Management on ollut kevään kohutuimpia bändejä. MGMT:n esikoinen "Oracular Spectacular" on sekoitus indietä, poppia ja muuta hilpeetä sekoilua. Toi sinkku "Time to Pretend" on soinut aika laajasti. MGMT on muuten tulossa Tavastialle maanantaina 23.6.
MGMT-TimeToPretend

www.myspace.com/mgmt

Kelley Polarin läpimurto oli pari vuotta sitten ilmestynyt debyytti "Love Songs of the Hanging Gardens". Uusi levy "I Need You to Hold On While the Sky Is Falling" jatkaa samalla herkällä syntikka-linjalla. Kelley Polar on varmaa joka paikan taustamusaa.

www.myspace.com/kelleypolar

Bristolilaiselta Portisheadilta ilmestyi yli kymmenen vuoden odottelun jälkeen uusi albumi "Third". Levy ok, mutta aika synkkää.Portishead on kuitenkin kulttibändi, joten tämä uusi levy kuuluu yleissivistykseen.

www.myspace.com/portisheadalbum3

Kaikki oli taas sieltä Stupidosta.
http://www.stupido.fi/

Ei kommentteja: