sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Chanel kilpailu / Chanel arvonta

Heti alkuun varoitus, kilpailu on vain bloggaajille!
Yksi missioistani Lontoon matkalla oli metsästää Les Khakis de Chanel -kynsilakkoja. Kyseessä on limited edition -lakat joita myytiin vain Chanelin omissa liikkeissä ja Selfridgesillä.
Ne oli tietysti myyty kaikki heti loppuun, mutta Bond Streetin liikkeessä kiltti myyjätär onistui kaivamaan varastoista muutaman vihreän. Ja otin heti tietysti ne kaikki. Myyjä sanoi että ne olivat viimeiset ainakin Lontoossa, ehkä jopa koko maailmassa. Sävy on Vert, eli kaunis armeijan vihreä.

Syksyn kunniaksi päätin järjestää pienen kilpailun bloggaajille. Palkintona on tuo Vert-kynsilakka pakattuna tyylikkäästi Chanelin pussiin. Osallistuminen on helppoa: lisää pintaa-blogi oman blogisi etusivulle, seuraamani blogit -osioon. Tämän jälkeen laita meili osallistumisestasi osoitteeseen info.pintaa@gmail.com. Jos pintaa on jo seuraamanasi blogissa, riittää että laitat meilin. Kilpailu sulkeutuu perjantaina 8.10. jonka jälkeen arvon lakan jollekin onnekkaalle bloggarille.
Jos haluaisit kovasti osallistua mutta sinulla ei ole blogia, ei hätää. Oman blogin avaaminen on helppoa! Ja tulen jatkossa taas järjestämään muitakin kilpailuja.

kuva: Chanel

2 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

melkein tekis mieli avata blogi ton arvonann takia, mut se olis jotenkin niin omituista kuitenkin, kun en jatkais sen pitoa kumminkaan, niin jää valitettavasti väliin :(

Roosa.K kirjoitti...

Hulluaaaaaa :DD! tähän osallistun!