sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Kamera?

Nyt tarvisin apua. Mun pitäisi ostaa uusi kamera, mutta en tiedä mikä. Mulla on kiva pikkuinen Ixus joka on palvellut uskollisesti. Se rupeaa tosin olemaan jo melkoisesti reissussa rähjääntynyt. Kuvat ovat ihan ok, mutta haluaisin kuitenkin lisää tarkkuutta.

Olen miettinyt jotain järkkäriä, mutta en tiedä mikä sen pitäisi olla. En haluaisi mitään valtavaa järkälettä mukaan raahattavaksi, enkä myöskään tuhottoman kallista kameraa jota saa friikata koko ajan.

Olikohan tämä nyt liikaa vaadittu? Haluan hyvän, järkevän hintaisen ja -kokoisen kameran. Onko vinkkejä mikä ja mistä? Millä te itse kuvaatte?
kuva: vvork.com

7 kommenttia:

lotta kirjoitti...

ihan kätevän kokoselta vaikuttaa toi kuvassa oleva kamera. menee helposti vaikka käsilaukkuun. itselläkin olis tai on ollu jo pitkään kameran hankinta ollu edessä, mutta vieläkin poukkoilen väliä pokkari vai järkkäri.. enkä millään osaa päättää.

Hanna kirjoitti...

http://www.sony.fi/hub/dslr/nex5-nex3

tässä se. tuo on tulossa minullekin, pääsin testaamaan pari kuukautta sitten ja se on niin hemmetin kiva, pieni ja kuitenkin laadukas. putkia löytyy, jos jaksaa (raaskii) alkaa panostamaan vielä enemmän.

Mii kirjoitti...

Mulla on itellä Ixus ja sen lisäks Lumix joka on periaatteessa pokkari mutta siinä on kunnon zoomi jne. Kooltaan järkkärin ja pokkarin välimaastossa. Lumixilla on paljon kivoja malleja millä saa hyviä kuvia. Niihin olen itse tykästynyt.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.canon.fi/For%5FHome/Product%5FFinder/Cameras/Digital%5FCamera/PowerShot/PowerShot%5FSX200%5FIS/

Poikaystävä käyttää pokkarina tollasta, missä on järjetön zoomi ja mukavia näppäriä asetuksia sekä mahdollisuus säätää itse isoa,aukkoa sekä suljinaikaa - harvinaista pokkarilta.

aboyfrombrighton kirjoitti...

sonyn järkkäreiden pienokaiset on kyllä hinta-laatu suhteeltaa hyviä + koko on aika kohdallaan

mv kirjoitti...

Kiitos! Nyt tulee jo valinnanvaikeutta. Jotain tuollaista järkkäri/pokkari välimuotoa mäkin olin miettinyt.
Nyt täytyy aloittaa hintavertailut. Mistä sä olet Hanna tilannut omasi?
Rajala Proshop on ollut mun mielestä aika hyvän hintainen yleensä. Olen lähdössä Lontooseen vajaan parin viikon päästä ja haluaisin kameran tietty sinne. Siksi en oikein uskalla enää tilata mistään ylläri-nettikaupoista, että ostos tulee varmasti perille ennen reissua.

Hanna kirjoitti...

Mikko, mä voin kysyä maahantuojalta et mistä saa edullisimmin! palaan sulle asap.

XXX