tiistai 21. syyskuuta 2010

Christopher Kane SS11

Tänään olin mukana tekemässä paria näytöstä. Aluksi Christopher Kane ja toisena Pringle. Ollut aika kiireinen mutta opettavainen päivä. Ja kivaa! Tehtäviin kuulunut lähinnä assarointia ja muuta sekalaista, mutta parasta on ollut päästä seuraamaan maailman huipputiimien työskentelyä.
Christopher Kanen näytöksen hiuksista vastasi Paul Hanlonin vetämä ryhmä. Kaikki oli juuri sellaista kuin olin kuvitellutkin. Massiivinen joukko kampaajia ja meikkaajia touhusi mallien kimpussa. Parhaimmillaan yhtä mallia puunasi viisi eri ihmistä. Suunnitelmat olivat pilkun tarkat ja niitä piti noudattaa tismalleen. Kaiken ahertamisen tuloksena saatiin aikaan rennosti taaksepäin pyyhkäisty luonnollisen oloinen tukka. Mutta täydellinen sellainen.
Päivä alkoi Paulin ohjeistuksella. Hän kuvaili toteutettavan lookin aluksi vuolaasti selittäen, sen jälkeen vielä konkreettisesti näyttäen. Tämän jälkeen porukka hyökkäsi mallien kimppuun. Jokaista työsti aina kaksi kampaajaa.
Malleilla oli selkeästi arvojärjestys. Mitä suurempi nimi, sen myöhemmin he saapuivat. Näytöksen lähestyssä alkoi paikalle saapua autonkuljettajien kyydeillä huippiksia kuten Jessica Stam, Karolina Kurkova, Jourdan Dunn... Ja kyllä siinä oli oikeasti jotain hohtoa. Vaikka kaikki mallit olivat upeita, nämä muutamat vain loistivat ihmisjoukonkin keskeltä.

Myös vaatteet loistivat. Ensi kevään kokoelma oli mieletön Siinä oli neonvärejä, neuleita, pitsiä ja kaikkea muuta jotka muodostivat jotenkin omituisella tavalla vain toimivan psykomummmo-kokonaisuuden. Kaikki värit tuntuivat nyt niin kovin oikeilta. Loisto jatkui myös mielettömissä kengissä. Kuvia kokoelmasta löydät täältä.

Paita: Givenchy, pipo: Lanvin

Ei kommentteja: