maanantai 13. syyskuuta 2010

Hiusmalliksi TIGI:lle!!!

Järjestämme tiistaina 14.9. taas perinteisen suuren mallihaun. Etsimme hiusmalleja varsinkin syksyn kursseille, mutta myös kuvauksiin ja näytöksiin.
Haemme sekä nais- että miesmalleja. Kaikki erilaiset tyypit, tyylit ja persoonat ovat tervetulleita. Varsinkin malleista joilla on vahvempi tai rajumpi tyyli on usein pulaa.

Kannattaa varautua että mallihaussa on usein paljon porukkaa, eli ruuhkaa. Olemme varautuneet isolla määrällä henkilökuntaa, mutta jonoilta ei voi silti varmaan välttyä.

Vaikka olisit ollut meillä aiemmin mallina, tule silti käymään tilaisuudessa. Ihmisten hiukset ja tyylit muuttuvat aina niin paljon, että haluamme tavata kaikki uudelleen. Emme ota mallihakemuksia sähköpostitse.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko pitää olla kipurajana, että pääsee hiusmalliksi? Jos on tyyliin selkään asti hiukset ja kipurajaksi antaa kainaloihin ulottuvat, niin onko se liian vähän? :)

mv kirjoitti...

Kenellekään ei tehdä mitään väkisin, eli ei tarvitse pelätä. Tosin jos on tiukat rajoitukset, ei kannata lähteä hiusmalliksi. Kaikki pitkiä hiuksia ei leikata lyhyiksi, vaan niihin voidaan tehdä vaikka uusi muoto. Mutta jos latvat ovat todella huonokuntoiset, ne saavat varmasti lähteä.

Anonyymi kirjoitti...

Haetaanko kampausmalleja?

Anonyymi kirjoitti...

Haetaanko kampausmalleja?

mv kirjoitti...

Etsimme myös kampausmalleja, mutta niille on aina vähemmän tarvetta.

Meillä on paljon erilaisia kursseja ja tapahtumia syksyn aikana. Keräämme ajan tasalla olevaa kortistoa ihmisistä niitä kaikkia varten.

Roosa.K kirjoitti...

Daaamn missasin tämän! noh ensikertaa venatessa