keskiviikko 1. syyskuuta 2010

SKT Pressipäivä

Kuvat Veera Taijala/SKT. Takki: Tiger of Sweden, housut: H&M, paita: Prada, solmio&taskuliina: Stockholm Kravatten, kengät: YSL

Eilen järkättiin SKT GROUP:in pressipäivä. Tilaisuudessa esiteltiin syksyn hiustuoteuutuudet, trendit ja kerrottiin tulevista tapahtumista.

Teemana oli hyvinvointi uusien TIGI Bed Head Urban Antidotes -tuotteiden kunniaksi. Ihastuttava TIGI-kouluttajamme Riikka Vanha-aho hääri hoitsuna ja määräsi toimittajille hiustenhoitoreseptejä. Näiden lisäksi kerrottiin TIGI:n uudistuksista ja tulevista tuotteista. Postailen aiheesta myöhemmin lisää. Esimerkiksi Catwalk-sarjan uuditus jatkuu.

Muita mullistavia uutisia olivat juuri Suomeen lanseerattava Renati-hiusvahasarja. Nämä poikkeavat täysin kaikista aiemmin nähdyistä vahoista. Uutisoin vahoista tarkemmin kun saan enemmän käytännön kokemuksia. Sarjan esitteli koulutuspäällikkö Jukka Tikkinen (tuo toinen parrakas herrasmies).

Itse kerroin syksyn hiustrendeistä ja lähestyvästä TIGI Photo Awardsista. Enää jäljellä pari viikkoa. Kekkereistä on tulossa tosi hyvät ja paikalle on tulossa runsaasti myös median edustajia. Melkein kaikki pressipäivillä olleet ilmoittivat heti saapuvansa.
Jos teillä on jotain kysyttävää syksyn uusista hiustuotteista tai muista tukkajutuista niin laittakaa kommenttia!

5 kommenttia:

Eeli R kirjoitti...

Muuten tosi hyvä asu! :-) Itsekkin odotan lähestyvää Fashion Nightia ja sen pressitilaisuutta kovalla innolla!

lotta kirjoitti...

"Ihastuttava TIGI-kouluttajamme Riikka Vanha-aho hääri hoitsuna ja määräsi toimittajille hiustenhoitoreseptejä."

LOISTAVA IDEA!!!

Anonyymi kirjoitti...

ihanat pikkunaposteltavat ja "limut" =)

M kirjoitti...

Tuun hieman jäljessä nyt mut toiv vielä vastaat.. Eli sellaista kyselisin et käykö Urban Antidotes
Resurrection shampoo ja hoitoaine pidennyksille? Kävin sellaset kampaamosta ostamassa mut haluisin viel varmistaa asian.. Ne on kyllä kosteuttavat niinkuin kampaaja kehui mut onko ne jotenkin korjaavia? Kun rakennepaikkaavia aineitahan ei saa pidennyksille käyttää.. Mulla ei vielä edes ole niitä pidennyksiä mutta parin viikon päästä olen menossa laittamaan ja vähän ennakoin ostamalla uudet pesuaineet..

mv kirjoitti...

Ne ovat kyllä todella selvittävät ja silittävät, joten sanoisin että sopivat varmasti myös pidennyksille. Sarja on enemmän kosteus- kuin proteiinipohjainen, joten ei tarvitse huolehtia siitä että ne heikentäisivät ainakaan sinettejä. Jos olet ottamassa teipit, kannattaa tietysti välttää hoidon hieromista juuri niihin kiinnityskohtiin. Liukkaasta hiuksesta myös teippi saattaa joskus harvoin liukua pois.