tiistai 28. syyskuuta 2010

Lontoon ruokapaikkoja

Kävin Lontoossa muutamassa itselleni uudessa, mainitsemisen arvoisessa ruokapaikassa. Alkuun pari aasialaista...
Patara on fine dining thai-ketju. Kävimme Knightsbridgen ravintolassa. Meitä oli neljä henkeä jotka eivät osanneet tehdä päätöksiä, joten tilasimme useampia pääruokia jaettaviksi. Tavaraa tuli pöydän täydeltä ja kaikki oli loistavaa. Suosittelen, vaikka ähky oli melkoinen.

Toinen aasialainen oli Ping Pong. Vitsikäs nimi saattaa alkuun hämätä. Myös tämä on ketju, mutta tarjoilee kiinalaista. Ruoka on hieman Pataraa edullisempaa ja ilmapiiri rennompi. Hinnasta huolimatta ruoka oli tosi hyvä. Jälleen päädyimme menuihin, sillä hulppea Ping Pong Extravaganza kahdelle oli vain 33,98£. Koko setti oli nimensä mukaisesti suosittelemisen arvoinen extravaganza.

Kiinnostavin uutuus oli kuitenkin trendikkääseen Shoreditchiin auennut Pizza East. Se sijaitsee Shoreditch High Streetin ja Bethnal Green Roadin kulmassa. Paikassa on aiemmin ollut melko epämääräinen klubi, joten muutos on hyvä. Saman rakennuksen yläkerroksessa sijaitsee kuuluisa privaatti-klubi Shoreditch House, jonka omistajat ovat mukana myös tässä ravintolassa.
Tässäkään tapauksessa nimi ei tee paikalle ihan täysin oikeutta. Kyseessä ei ole mikään peruspizzeria, vaan enemmänkin rento bistro jossa jaksaa istua iltaa pidempäänkin. Listalta löytyi pitsan lisäksi paljon muutakin, mutta päädyimme silti talon nimikkotuotteisiin. Ja kannatti. Pitsat olivat loistavia. Ravintola on todella suosittu, joten kannattaa tehdä pöytävaraus. Ainoaksi miinukseksi sanoisin kovan metelin.

Kuva: Wallpaper / Pizza East

1 kommentti:

Inaria kirjoitti...

Ping Pong on varsin makoisa valinta! Se sai jo veden kielelle, nyt iltapalalle :)
xx